2777
2789
عنوان

درد قلبی

15574 بازدید | 38 پست

خانوما من دو روزه ک کتفم سمت چپ و شونه چپم درد میکنه و هر از گاهی احساس میکنم ی سوزنی رو به قلبم فرو میکنن.از ترس اینکه قلبم باشه اینقد شونه چپمو منقبض میکنم.هر لحظه احساس میکنم ایست قلبی میکنم و می افتم.خودم میگم شاید تلقینه شوهرم میگه از بس گوشی رو دستت گرفتی اسپاسم کرده شونه و کتفت.وگرنه اگه خدانکرده قلب باشه فک و گردن و درد به بازوت هم میزنه.کسی میدونه درد قلب علائمش چیه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تنگی نفس و تعریق و تهوع و سرگیجه هم دارید؟

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
نه مال منم زیر سینم هست ی لحظه انگار ی چیزی فرو میکنن تو قلبم تیر میکشه

اگر درد خنجری دارید که با تنگی نفس و تعریق و سرگیجه همراهه و به فک و گردن و شانه و دست چپ کشیده میشه، یکعدد آسپیرین ۳۲۵ بخورید و برید اورژانس؛ 

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)