2777
2789
عنوان

درد قلبی

| مشاهده متن کامل بحث + 15574 بازدید | 38 پست

ميدونستين اكثر دردهايي كه تو بدن مخصوصا تو قسمت قلب و قفسه سينه حس ميشه بدليل وجود باد در بدن هست؟ لطفا مسخرم نكنين ها واقعا  فقط ٧ درصد اين احساس درد در اون ناحيه مزبوط به قلبه بقيه بدليل وجود باد در بدن هست  

لازانيا جون هستم كاربريمو تعليق كردن 😞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه ندارم خداروشکر ولی اینقد ک میترسم قلبم باشه زیاد عمیق نفس نمیکشم میترسم

استرس بسیار بده و رگها رو تنگ و درد رو تشدید میکنه؛ ریلکس کنید و اگر نیترو گلسیرین زیر زبانی دارید، یکعدد سوراخ کنید و مصرف کنید؛

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)

یه مدت اینجور میشدم دیگه تقریبا دوسال پیش دکتر بهم گفت اگه آهن خونت تنظیم باشه و اضافه وزن نداشته باشی مشکلی پیش نمیاد...

البته گفت استرس هم باعث تیر کشیدنش میشه ولی در کل گفت چیز مهمی نیست مثل اینکه چشم یه نفر رنگیه تو آفتاب باید مراقبت بیشتری داشته باشه

ميدونستين اكثر دردهايي كه تو بدن مخصوصا تو قسمت قلب و قفسه سينه حس ميشه بدليل وجود باد در بدن هست؟ ل ...

یعنی درد کتف و شونه چپ من از قلب نیست؟خیالم راحت باشه.خدا کنه باد باشه.

یعنی درد کتف و شونه چپ من از قلب نیست؟خیالم راحت باشه.خدا کنه باد باشه.

عزیزم من پرستارم؛ اگر با کارهایی که گفتم، دردتون بهتر نشد باید برید اورژانس و نوار قلب بگیرید؛

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
خیلی ممنون خانوم.چشم حتما اینکارو میکنم.میترسم بفرستنم سی سی یو.    

نه عزیزم؛ اول نوار قلب میگیرن و اگر بد بود، داخل اتفاقات دارو براتون شروع میکن و بعد میفرستن سی سی یو؛

سر از خود دارو نخورین .... آسپرین واسه غلظت خونه برین متخصص قلب یه چکاب بشین خیالت راحت شه 

اخه تو ازمایشای قبل بارداری بهم گفتن غلظت خون داری و باید آسپرین بخوری منم آسپرین میخوردم روزی یکی تو بارداری تا اینکه تو 9هفته ک پوچ بودم و سقط کردم آسپرین رو هم دیگع نخوردم ترسیدم گفتم نکنه خونم غلیظ یا لخته شده و به قلبم خون درست نمیرسه برا خودم سرخود دوباره از دیروز اسپرین میخورم.

نه عزیزم؛ اول نوار قلب میگیرن و اگر بد بود، داخل اتفاقات دارو براتون شروع میکن و  بعد میفرستن س ...

پس من خیلی جون دوستم.چون از دیروز دارم همش به ایست قلبی و آنژیو و سی سی یو فکر میکنم میگم اگه قلبم باشه دیگه تمومه.