خانوما من دو روزه ک کتفم سمت چپ و شونه چپم درد میکنه و هر از گاهی احساس میکنم ی سوزنی رو به قلبم فرو میکنن.از ترس اینکه قلبم باشه اینقد شونه چپمو منقبض میکنم.هر لحظه احساس میکنم ایست قلبی میکنم و می افتم.خودم میگم شاید تلقینه شوهرم میگه از بس گوشی رو دستت گرفتی اسپاسم کرده شونه و کتفت.وگرنه اگه خدانکرده قلب باشه فک و گردن و درد به بازوت هم میزنه.کسی میدونه درد قلب علائمش چیه؟
ميدونستين اكثر دردهايي كه تو بدن مخصوصا تو قسمت قلب و قفسه سينه حس ميشه بدليل وجود باد در بدن هست؟ لطفا مسخرم نكنين ها واقعا فقط ٧ درصد اين احساس درد در اون ناحيه مزبوط به قلبه بقيه بدليل وجود باد در بدن هست
نه ندارم خداروشکر ولی اینقد ک میترسم قلبم باشه زیاد عمیق نفس نمیکشم میترسم
استرس بسیار بده و رگها رو تنگ و درد رو تشدید میکنه؛ ریلکس کنید و اگر نیترو گلسیرین زیر زبانی دارید، یکعدد سوراخ کنید و مصرف کنید؛
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بیعدالتی مردان میبرند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار میبرم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
یعنی درد کتف و شونه چپ من از قلب نیست؟خیالم راحت باشه.خدا کنه باد باشه.
عزیزم من پرستارم؛ اگر با کارهایی که گفتم، دردتون بهتر نشد باید برید اورژانس و نوار قلب بگیرید؛
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بیعدالتی مردان میبرند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار میبرم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
خیلی ممنون خانوم.چشم حتما اینکارو میکنم.میترسم بفرستنم سی سی یو.
نه عزیزم؛ اول نوار قلب میگیرن و اگر بد بود، داخل اتفاقات دارو براتون شروع میکن و بعد میفرستن سی سی یو؛
سر از خود دارو نخورین .... آسپرین واسه غلظت خونه برین متخصص قلب یه چکاب بشین خیالت راحت شه
اخه تو ازمایشای قبل بارداری بهم گفتن غلظت خون داری و باید آسپرین بخوری منم آسپرین میخوردم روزی یکی تو بارداری تا اینکه تو 9هفته ک پوچ بودم و سقط کردم آسپرین رو هم دیگع نخوردم ترسیدم گفتم نکنه خونم غلیظ یا لخته شده و به قلبم خون درست نمیرسه برا خودم سرخود دوباره از دیروز اسپرین میخورم.