خانوما من دو روزه ک کتفم سمت چپ و شونه چپم درد میکنه و هر از گاهی احساس میکنم ی سوزنی رو به قلبم فرو میکنن.از ترس اینکه قلبم باشه اینقد شونه چپمو منقبض میکنم.هر لحظه احساس میکنم ایست قلبی میکنم و می افتم.خودم میگم شاید تلقینه شوهرم میگه از بس گوشی رو دستت گرفتی اسپاسم کرده شونه و کتفت.وگرنه اگه خدانکرده قلب باشه فک و گردن و درد به بازوت هم میزنه.کسی میدونه درد قلب علائمش چیه؟
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بیعدالتی مردان میبرند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار میبرم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
نه مال منم زیر سینم هست ی لحظه انگار ی چیزی فرو میکنن تو قلبم تیر میکشه
اگر درد خنجری دارید که با تنگی نفس و تعریق و سرگیجه همراهه و به فک و گردن و شانه و دست چپ کشیده میشه، یکعدد آسپیرین ۳۲۵ بخورید و برید اورژانس؛
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بیعدالتی مردان میبرند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار میبرم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)