پسرم مشكل بيضه نزول نكرده داره امروز بردمش پيش دكتر امير حسين محبوبي ميگه بايد عمل بشه بچه ام تازه شيش ماهش شده دارم ديوونه ميشم بچه شيش ماهه رو چطوري بيهوش ميكنن اعصاب و روانم ريخته به هم كلي تو مطب دكتر گريه كردم آخر سر دكتر برگشت به همسرم ميگه خانمت افسرده است يه روانپزشك معرفي كرد گفت برو پيشش اعصابم ريخته به هم چي ميشه دارم ديوونه ميشم تروخدا اگر كسي دكتر متخصص در اين زمينه ميشناسه معرفي كنه نميخوام جاي دولتي عمل بشه
پريدخت جان اصلا نگران نباش،منم پارسال پسرمو وقتي چهارماهه بود عمل كردم،پسرمنم تقريبا مشكلش درهمين سطح بود،من پسرمو بيمارستان علي اصغر پيش دكتر موسوي فوق تخصص جراحيهاي كودكان عمل كردم
مرسي پونه جان قربونت فقط يه سوال پسرت رو بيهوش كامل كردن ميشه يكم توضيح بدي از استرس و نگرانيم كم كن ...
آره عزيزم بيهوشيه كامل بود،فقط به من گفتن از٤صبح به بچه شيرندم ديگه تا بعدازبه هوش اومدن حالت تهوع بچه رو اذيت نكنه،ساعت ده ونيم بردنش واسه عمل ديگه ساعت يكونيم دو بود آوردنش توبخش،من چون پسرمو علاوه برعمل بيضه هاش ختنه هم كردم بچم بخاطر ختنش يه مقداراذيت شد وگرنه اون عملش كه اصلا كارنداشت،برو خيالت راحت باشه تا كوچيكه وزيادحاليش نيست بخداراحتتره وقتي بزاري بزرگترشه ديگه حتي ازمحيط بيمارستان هم ميترسه،الآن وابستگيش به خودت هم كمتره راحت ميتونن ببرنش اتاق عمل،اونوقت كلي متخصص بالآي سر اين كوچولوهاست مطمئن باش داروي بيهوشي هم مطمئنا ضررش ازاينكه كوچولوهامون درآينده بخواد مشكل براشون بوجودبيادكمتره،بروبسلامتي عملش كن خيالت هم راحت ميشه،عملش هم اصلا اصلا اصلا سخت نيست خيالت راحت عزيزم.
آره عزيزم بيهوشيه كامل بود،فقط به من گفتن از٤صبح به بچه شيرندم ديگه تا بعدازبه هوش اومدن حالت تهوع&n ...
پونه جون خدا پسرت رو برات نگه داره خيلي آرومم كردي خدارو شكر كه مشكل پسرت حل شده فقط اگر اسم دكتر پسرت يادت اومد و اينكه كدوم بيمارستان عمل كرده بهم بگو باز هم ممنون عزيزم
فقط پريدخت جان بيمارستان حضرت علي اصغر دكتراي خوبي داره ولي من از پرستاراشو رسيدگيشون اصلا راضي نبودم،خيلي بي مسئوليت بودن،فقط بداخلاق واينكه بفكر خوش وبش خودشون بودن.