2777
2789
عنوان

عمل پسرم

4357 بازدید | 61 پست

پسرم مشكل بيضه نزول نكرده داره امروز بردمش پيش دكتر امير حسين محبوبي ميگه بايد عمل بشه بچه ام تازه شيش ماهش شده دارم ديوونه ميشم بچه شيش ماهه رو چطوري بيهوش ميكنن اعصاب و روانم ريخته به هم كلي تو مطب دكتر گريه كردم آخر سر دكتر برگشت به همسرم ميگه خانمت افسرده است يه روانپزشك معرفي كرد گفت برو پيشش اعصابم ريخته به هم چي ميشه دارم ديوونه ميشم تروخدا اگر كسي دكتر متخصص در اين زمينه ميشناسه معرفي كنه نميخوام جاي دولتي عمل بشه  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چ دکتر خری نفهم با اون حرف زدنش.....

چرا توهین میکنی؟

شما که توی مطب نبودی ببینی گریه این خانوم چطور بوده؟! واکنشش چی بوده؟

اون دکتره و شاید تشخیص افسردگی بعد زایمان داده که خب باید بره روانپزشک

آخه پيش هر دكتري بردم ميگن تا شيش ماهگي بهترين زمانه بعد از شيش ماهگي احتمالش صفره

خودتون اول متوجه شدید نزول نکرده یا دکتر؟هر دو نزول نکرده؟

پسرم؛این نفس بی تو بعید است که تکرار شود.  
دکتره چه بی احساس بوده. مامانشی خب. اونم کوچولوئه...آدم دلش می سوزه. ولی حتی اگه به عمل بکشه هم عمل ...

به خدا كارم شده گريه چه خاكي تو سرم كنم فكرش داره پيرم ميكنه از بيهوشيش ميترسم 

چرا توهین میکنی؟ شما که توی مطب نبودی ببینی گریه این خانوم چطور بوده؟! واکنشش چی بوده؟ اون دکتره و ...

غلط کرده.ببخشیداااااا خودم خیلی با این ب اصطلاح دکترا سر و کله زدم از ی دراز گوشم فهمشون کمتره.

الهی عزیزم مادری خوب حقداری ناراحت شی واس دکترعادیه چون زیادمیبینن اراینموارد

ولی اصلانترس چیزخاصی نیس عملش سنگین تیس یکی ازاشناهامونم عمل روانجام دادولی فک کنم یسالگی انجام دادش بازدقیق خاطرم نیس

بچه 3ساله دخترخالم عمل فتق کرداینقدرزودخوب شدناراحت نبلش 

وخدایی که بشدت کافیست

عزیزم من ۱۲ روزم‌بود عمل شدم تا ۴.۵ سالگیم ۸ بار عمل شدم. ۶ماه که چیزی نیست. اگه میخوای یه سر ببرش پیش دکتر مصطفی جابر انصاری متخصص و جراح بیماری های مادرزادیه و بگو پیش کدوم دکتر بردیش و چی‌گفته..‌هرکاری جابر بهت گفت بهش اطمینان‌کن

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    
غلط کرده.ببخشیداااااا خودم خیلی با این ب اصطلاح دکترا سر و کله زدم از ی دراز گوشم فهمشون کمتره.

ممکنه یه دکتر بد باشه و بی ادب

ولی این دلیل نمیشه همه بد باشن. اگه گفته بود افسرده اس و همین! یعنی برا تمسخر گفته

ولی وقتی دکتر روانپزشک معرفی میکنه یعنی واقعا ایشون رو ارجاع داده