2777
2789
عنوان

عمل پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4357 بازدید | 61 پست
به خدا كارم شده گريه چه خاكي تو سرم كنم فكرش داره پيرم ميكنه از بيهوشيش ميترسم 

عزیزم جاری من دوتا پسراش هم تو یه روز بردن اتاق عمل حالا هم خوبه خوبن

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ممکنه یه دکتر بد باشه و بی ادب ولی این دلیل نمیشه همه بد باشن. اگه گفته بود افسرده اس و همین! یعنی ...

از خود استارترم ک بپرسید متوجه این میشید که در کمال بی اهمیتی این حرفو دکتر زده .هب خیلی طبیعیه که هر مادری برای عمل شدن و بیهوش شدن بچش گریه زاری کنه ب نظر من خیلی عادی و طبیعیه و مشکلی نیست 

عزیزم من ۱۲ روزم‌بود عمل شدم تا ۴.۵ سالگیم ۸ بار عمل شدم. ۶ماه که چیزی نیست. اگه میخوای یه سر ببرش پ ...

درضمن این دکتر که میگم‌خیلی ماهره و کارش حرف نداره توی بیمارستان مهراد هم هست که خصوصیه و اکثرا راضین از بیمارستان

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    
چرا توهین میکنی؟ شما که توی مطب نبودی ببینی گریه این خانوم چطور بوده؟! واکنشش چی بوده؟ اون دکتره و ...

اون دکتر باید اول اینو بفهمه که واکنش هر مادری همینه...واکنش استارتر کاملا طبیعیه

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

استارتر جان از بیهوشی نترس خیلی بچه ها رو دور و برم دیدم عمل کردن و خوب خوبن الان

ضمنا میشه بگی به نظرت دکتره برا تمسخر بهت گفت افسرده ای؟ یا واقعا خودت حس میکنی شاید  زیادی از حد دلواپس و عمگینی و افسردگی بعد زایمان داری و بهتره روانپزشک بری؟

حالا خوبه الان فهمیدین.خیلیا نمیفهمن بچه در اینده مشکل دار میشه

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

منم پسر خواهر شوهرم عمل کرد فکر کنم ۱.۵دیا ۲ سالش بود زیاد سخت نیست اما برادر شوهرم این مشکل رو داشت وتو بچگی متوجه نشده بودن والان بچه دار نمیشه وگفتن اگه تو بچگی عمل میکرد الان مشکلی نداشت

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 
مريم جان دكتر جابر ادرسش كجا هست؟

دکتر جابر انصاری خیابان مطهری خیابان میرعماد ساختمان پزشکان مهداد

بیمارستان مهراد هم‌همونجاست 

عزیزم من نگرانیتون درک میکنم پسر من هم حدودا تو همین سن عمل فتق انجام داد یک هفته تمام گریه میکردم. توی مرکز طبی کودکان انجام داد برای بیهوشی نگران نباش حداکثر یک ساعت هست همون روز هم میتونی بیاریش خونه. من خیلی راضی بودم

درضمن من تا ۴.۵ سالگیم‌ هر ۸ بار عملم بیهوشی کامل شدم.نگران‌نباش اصلا..

جابر عملی روی من‌کرد که تا سال ۷۱ این عمل توی ایران روی بچه نوزاد انجام‌نشده بود عزیزم.همه‌دکترا هم‌گفته بودن زنده نمیمونه ولی این عملم کرد

ممکنه یه دکتر بد باشه و بی ادب ولی این دلیل نمیشه همه بد باشن. اگه گفته بود افسرده اس و همین! یعنی ...

مادرخانومی حق باشماست همه دکترامثل هم نیستن ولی یدکترمغزاعصاب من یادمه رفتم الکی اینقدربهم توپید

یحالتی بوداصن همش باحالت تحقیروتمسخرانگارمن 50دادم ویزیتش شدم داره بهم لطف میکنه جواب میده برای اولین باربودبهش گفتم  اقای دکتربهتره خودت یسرپیش دکت مغزاعصاب بری این طرزبرخوردبامریض نیس یعنی دلم خنک شدامحکم درشوکوبیدم 

نمیدونی چجودی رفتارمیکرداصن یوضعی 

من خودم اخلاق دکترواسم خیلی مهمه دکتراخلاقش خوب باشه رابطش خوب باشه بخدامریض خودبخودبهترمیشه 

خوب مادره میتونس یکم مهربونتربگه جای دوری نمرفت

من جاش باشم نمیزم اون عمل کنه بچمو

وخدایی که بشدت کافیست

من پسرمو دکتر سید محمدعلی مدینه ای فتقشو عمل کرد بیمارستان بقیه الله چون نیروهای مسلحیم .بسیار عالی و خبره حتی رفتم ی سونوگرافی خصوصی میشناختش و گفت هر چی گفت چ عمل کنی چ نه گوش کن کارش درسته.بیمارستان محب کوثرم میشینه اگر اسم بیمارستانو اشتباه نگم سمت یوسف آباد.فوق تخصص جراحی و فلوشیپ ارولوژی داره.فلوشیپو ایران نداریم خارج رفته

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢