2777
2789
عنوان

عمل پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4357 بازدید | 61 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامان علي مركز طبي كودكان مگه خوبه ؟چطوريه من شنيدم دولتيه از جاي دولتي ميترسم 

من پسرم 8روربستری بوداونجاراضی نبودم ازرسیدگیشون

ولی خوب فوق تخصصای خوب همه اونجاجمعن اگرکسی اونجااشنایاشه باهات ازخصوصیم بهترمیشه واست

وخدایی که بشدت کافیست

عزیزم عمل سختی نیست لطفا قوی باش و توکل کن، این عمل اینده بچته ، خیلیا عمل میکنن، مادری درست، ولی خدای بالا سرمون هست از هزارتا مادر مهربونت تر توکل کن و بچتو بسپار به خودش مطمئن باش سالم تحویل میگیریش

😘😚😜

من ميخوام عجله نكنم قشنگ پيش چند تا متخصص ببرم اشتباه كردم تا الان فقط پيش يه دكتر بردم دلم ميخواد هم جراح خوبي باشه هم بيمارستانش مجهز باشه شده كليه ام رو بفروشم نميخوام يه تاره مو از سر پسرم كم بشه تروخدا هركسي دكتري در اين تخصص ميشناسه دريغ نكنه معرفي كنه دل من رو گرم كنيد ميخوام ماه ديگه به ياري خدا تاپيك بزنم عمل موفقيت اميز پسرم تروخدا بهم معرفي كنيد دعاتون ميكنم

پسر من توی بیضش کیست داشت.. 13ماهش بود ک عملش کردن... بیهوشی اصلا غصه نداره عزیزم.. هر چی هم زودتر ببری بهتره مطمئن باش... بچه کمتر احساس بذ داره..  فقط سختیش اونجاست ک 8ساعت قبل بیهوشی هيچي نباید بخوره حتی شیر مادر... گريه های قبل عمل وحشتناک... ولی هر چی کوچکتر بهتر عزیزم... توکل ب خدا کن و برو.. از بیهوشی نترس فوقش نیم ساعت باشه 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 
مريم جان ميبرمش فردا پيشش يه سوال دكتر جابر متخصص اورولوژي هست

عزیزم منو ریپلای کن بفهمم‌جواب میدی..‌نه عزیزم جراح بیماری های مادرزادی هست...عمل بیضه و... انجام‌میده هرچی مخصوص کودکان و نوزادان و مشکلات مادرزادیه...اگر هم‌ بگه این عمل و انجام نمیده به یه متخصص اورولوژ کودکان عالی معرفی میکنه..‌درضمن فامیل منشیش خانم شعبانی هست

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

عزیزم من تهران نیستم... شهرکرد عمل کردم پسرم راضی بودم.. دکترش بهترین دکتر بود... همون شب هم آوردمش خونه.. بچم دو ساعت بعد عمل هم کلی راه رفت و بازی کرد... فقط واسش اسباب بازی های جالب ببر... بالیشت و پتو خودش ببر... اگه پستونک ميگيره ک عالیه... فقط قبل عمل سخته عزیزم.. بخدا عملش اصلا نگرانی نداره 

فقط آینده بچت فداي ترس های مادرانه نکن عزیزم 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 
عزیزم منو ریپلای کن بفهمم‌جواب میدی..‌نه عزیزم جراح بیماری های مادرزادی هست...عمل بیضه و... انجام‌می ...

مرسي مريم جان حتما فردا ميبرمش اتفاقا فردا همين دكتري كه امروز بردمش براش سونوگرافي نوشته تو خيابون مطهري حتما ميبرمش 

حرفت يكم آرومم كرد مرسي عزيزم شما پيش كدوم دكتر رفتي؟راضي بودي

ببین جابر که سال ۷۱ منو علی اصغر عمل کرد ولی الان‌مهراده بهش هم‌ وضع مالیتو بگو و بگو تا جایی‌که میشه تخفیف بده بهت اگه عمل میکنه بیمارستان مهرادم واقعا خوبه

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    
مرسي مريم جان حتما فردا ميبرمش اتفاقا فردا همين دكتري كه امروز بردمش براش سونوگرافي نوشته تو خيابون ...

ببین اول سونوشو برو با جواب برو پیش جابر ولی حتما وقت قبلی بگیر بگو بین‌ مریض هم میری...فردا نمیدونم‌مطب هست یا نه چون‌هفته ای ۳ روز مطبه...شمارشو مادرم داره خوابه الان ولی این‌شماره مهراده ۸۸۷۴۷۴۰۱  از اطلاعات شماره مطب و روز کاریشو بپرس و ساعتو

عزیزم من تهران نیستم... شهرکرد عمل کردم پسرم راضی بودم.. دکترش بهترین دکتر بود... همون شب هم آوردمش ...

نه عزيزم من تهرانم اما به خدا اصلا نميخوام اين ترسها رو قاطي كنم واقعا از طرفي دلم ميخواد زود عمل بشه به خدا كاش همين الان دكتر عملش ميكرد تو بيم و اميد بودن داره پيرم رو در مياره خيلي حاله بديه