2777
2789
عنوان

عمل پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4357 بازدید | 61 پست
ببین اول سونوشو برو با جواب برو پیش جابر ولی حتما وقت قبلی بگیر بگو بین‌ مریض هم میری...فردا نمیدونم ...

سونوشو میبری اطهری؟

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    
ببین اول سونوشو برو با جواب برو پیش جابر ولی حتما وقت قبلی بگیر بگو بین‌ مریض هم میری...فردا نمیدونم ...

مرسي مريم جان الان زدم تو اينترنت نوشته روزهاي زوج بازم ممنونم به خدا تك تكتون رو دعا ميكنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسي مريم جان الان زدم تو اينترنت نوشته روزهاي زوج بازم ممنونم به خدا تك تكتون رو دعا ميكنم 

خواهش میکنم ...خبرشو بده

گر نگهدار من آنست که من‌میدانم                                   شیشه را در بغل سنگ‌ نگه میدارد    

درضمن من‌ هم‌عملای سنگینق داشتم...فتق و آنفالوسل و قلب و...بابت بیهوشی اصلا نگران‌نباش

پريدخت جان اصلا نگران نباش،منم پارسال پسرمو وقتي چهارماهه بود عمل كردم،پسرمنم تقريبا مشكلش درهمين سطح بود،من پسرمو بيمارستان علي اصغر پيش دكتر موسوي فوق تخصص جراحيهاي كودكان عمل كردم

اللهم صَل علي محمد وآل محمد
پريدخت جان اصلا نگران نباش،منم پارسال پسرمو وقتي چهارماهه بود عمل كردم،پسرمنم تقريبا مشكلش درهمين سط ...

مرسي پونه جان قربونت فقط يه سوال پسرت رو بيهوش كامل كردن ميشه يكم توضيح بدي از استرس و نگرانيم كم كني

مرسي پونه جان قربونت فقط يه سوال پسرت رو بيهوش كامل كردن ميشه يكم توضيح بدي از استرس و نگرانيم كم كن ...

آره عزيزم بيهوشيه كامل بود،فقط به من گفتن از٤صبح به بچه شيرندم ديگه تا بعدازبه هوش اومدن حالت تهوع بچه رو اذيت نكنه،ساعت ده ونيم بردنش واسه عمل ديگه ساعت يكونيم دو بود آوردنش توبخش،من چون پسرمو علاوه برعمل بيضه هاش ختنه هم كردم بچم بخاطر ختنش يه مقداراذيت شد وگرنه اون عملش كه اصلا كارنداشت،برو خيالت راحت باشه تا كوچيكه وزيادحاليش نيست بخداراحتتره وقتي بزاري بزرگترشه ديگه حتي ازمحيط بيمارستان هم ميترسه،الآن وابستگيش به خودت هم كمتره راحت ميتونن ببرنش اتاق عمل،اونوقت كلي متخصص بالآي سر اين كوچولوهاست مطمئن باش داروي بيهوشي هم مطمئنا ضررش ازاينكه كوچولوهامون درآينده بخواد مشكل براشون بوجودبيادكمتره،بروبسلامتي عملش كن خيالت هم راحت ميشه،عملش هم اصلا اصلا اصلا سخت نيست خيالت راحت عزيزم.

آره عزيزم بيهوشيه كامل بود،فقط به من گفتن از٤صبح به بچه شيرندم ديگه تا بعدازبه هوش اومدن حالت تهوع&n ...

پونه جون خدا پسرت رو برات نگه داره خيلي آرومم كردي خدارو شكر كه مشكل پسرت حل شده فقط اگر اسم دكتر پسرت يادت اومد و اينكه كدوم بيمارستان عمل كرده بهم بگو باز هم ممنون عزيزم

فقط پريدخت جان بيمارستان حضرت علي اصغر دكتراي خوبي داره ولي من از پرستاراشو رسيدگيشون اصلا راضي نبودم،خيلي بي مسئوليت بودن،فقط بداخلاق واينكه بفكر خوش وبش خودشون بودن.