2777
2789

تیپ و قیافه خانما خیلی مهمه 

این حرفای کلیشه ای که زن موفق باشه فلان باشه فقط 😐

من نمیگم زن موفق بدها نریزید سرم منظورم اینکه میگن نه زن قیافش مهم نیست فقط زن قوی باشه مستقل باشع...

امروز من با یکی از دوستام بیمارستان بودم بشدت شلوغ بود رفیقمم هم خیلی خوشگله و هم خوش استایل 

نچرال نچرالم هست بخدا خیلی جذابه همههههه از مرد و زن و بچه نگاشون رو این بود

حالا نه اینکه دختر مجرد باشه یه بچه ۷ ساله داره😂

به یه مرده تو پذیرش که نوبتش از ما جلوتر بود گفتم میشه نوبتت رو بدی به ما بچه حالش خیلی بده سرم داد زد گف خانم دوساعته تو صفم

من رفتم جایی از دور دیدم نوبتشو داد به دوستم ( نمیدونست ما باهمیم)😂😐

بخدا این دختر خوشگلا همه جا کارشون را میوفته🤦‍♀️

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

خیلی زشته با خوشکلی کار راه بیوفته حس تجاوز به ادم دست میده

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست منو هرکسی می‌بینع فکر می‌کنه هوری و پریه حتی آدم معروفی هم شبیهش نیست بهتون بگم حجم زیباییش در چه حده پولدارم هست وضع همینه راست میگی

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

دوست منو هرکسی می‌بینع فکر می‌کنه هوری و پریه حتی آدم معروفی هم شبیهش نیست بهتون بگم حجم زیباییش در ...

چجوری اینا انقد شانس دارن دوست منم پولدارع🤦‍♀️

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

چجوری اینا انقد شانس دارن دوست منم پولدارع🤦‍♀️

خدام پارتی بازی داره

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

زیبایی هرقدر که آپشنه ده برابرش مایه دردسره.

یعنی توی همین موقعیتی که تعریف کردی ممکنه اون خانم نوبتش باشه اما پذیرش که حسوده؛ از زنای خوشگل عقده به دل داره چون ناخودآگاه فکر میکنه ردش میکنن؛ میخواد دوباره برش گَردونه حسادت میکنه و هزاران علت عجیب دیگه؛ کارش رو درست انجام نمیده! همون مردی که محترمانه ازش خواهش شده به همین دلایل شروع به توهین میکنه. اون نوبت رو میده ولی یکی اون ور آبروریزی میکنه که چون قیافه داشت فلان و...

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.