2777
2789

یکی از فامیلامون دوتا دختراش سمپاد قبول شدن همه رو کشت از بس گفت ما خانوادگی سمپادی اییم😐

دخترات سمپاد قبول شدن درست ولی دیگه چرا هرجا میری صد هزار بار همین جمله رو میگی اخه ... من خودم برای نمونه دولتی خیلی اذییت شدم با حرفای این خانم همه انگیزه مو از دست میدم..

جوابی چیزی دارید بهش بگم بس کنه؟؟

عزیزم هر کسی بود همین ما رو میکرد شما هم موفق باشی میگی و ب خودت ‌و نباشن افتخار می‌کنی 

این کار هم نکنن؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا انگار سمپاد چیه🤣

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

محل نده بهشون

منم سمپادی ام ولی واقعا پز دادن نداره

احتمالا خیلی ذوق داره بعد یه مدتی عادی میشه براشون

💖💖💖‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌

عزیزم هر کسی بود همین ما رو میکرد شما هم موفق باشی میگی و ب خودت ‌و نباشن افتخار می‌کنی این کار هم ن ...

چقدر چیپ   سمپادی بودن تضمین کننده هیچی نیست باورم نمیشه انقد بچه ریخته تو سایت

عاشق تک تک گربه های روی کره زمینم ^_^

چقدر چیپ سمپادی بودن تضمین کننده هیچی نیست باورم نمیشه انقد بچه ریخته تو سایت

مگه من سمپادی ام 

میگم مردم ب چیزی ک دوست داشتن تلاش کردن رسیدن افتخار می‌کنن هر چند برای منو شما چیپ ،کم و بی کلاسی باشه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چقدر چیپ سمپادی بودن تضمین کننده هیچی نیست باورم نمیشه انقد بچه ریخته تو سایت

تضمین کننده نیست ولی چون سمپادی ها برا المپیادها اموزش میبینن و ... قطعا سولات کنکور و مدارس عادی براشون اب خوردنه