2777
2789
عنوان

جواب یه خانواده سمپادی رو چی بدم😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 26 پست
مگه من سمپادی ام میگم مردم ب چیزی ک دوست داشتن تلاش کردن رسیدن افتخار می‌کنن هر چند برای منو شما چیپ ...

افتخار کردن با فرو کردن توی حلق بقیه نیست موفقیتی هم محسوب نمیشه ملاک رتبه کنکوره 

عاشق تک تک گربه های روی کره زمینم ^_^

عزیزم هر کسی بود همین ما رو میکرد شما هم موفق باشی میگی و ب خودت ‌و نباشن افتخار می‌کنی این کار هم ن ...

اون وقت مایی که کنکور قبول شدیم یا پزشکا نباید با کسی حرف بزنن

دیگه کنکوری نیستم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افتخار کردن با فرو کردن توی حلق بقیه نیست موفقیتی هم محسوب نمیشه ملاک رتبه کنکوره

شما تو جمع استاتر وفک و فامیل نبودید ک 

گفت تو حلقم کرده؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تضمین کننده نیست ولی چون سمپادی ها برا المپیادها اموزش میبینن و ... قطعا سولات کنکور و مدارس عادی بر ...

هر وقت رتبه آوردن بیان ملاک فقطططط رتبه ست وگرنه درس خوندن توی فلان مدرسه هیچ افتخاری نداره خودمون از مدرسه عادی رتبه آوردم و رفتیم دانشگاه تهران مثل شماها چیپ بازی در نیوردیم 

اون وقت مایی که کنکور قبول شدیم یا پزشکا نباید با کسی حرف بزنن

از من چرا طلب دارید ؟!😁

من نه سمپادی ام نه سمپادی دارم تو خونه

فقط نظرم رو گفتم و اینکه هر کسی چون موفقه محکوم ب سکوت نیست چرا علاقه ب شنیدن ناله داریم طرف خوشحاله داره ذوقش رو می‌گه خب گوش کردن یا سکوت فکر نکنم چیزی از ما کم کنه چون دنیا اونقدر بزرگ هست ک اون جای ما رو نگرفته اون تو خط خودش شاده یکی دیگه تو خاطر خودش 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
هر وقت رتبه آوردن بیان ملاک فقطططط رتبه ست وگرنه درس خوندن توی فلان مدرسه هیچ افتخاری نداره خودمون ا ...

بنظرم رفتار حسودانه امسال شما ها چیپ تره . برو ببین چند نفر از رتبه برترای امسال سمپادی ان

شما بودید؟ گفت مدام میگن حوصله بچه مدرسه ای ندارم برو پی مشقات

من مادر سه تا بچه ام از اسم کاربریم هم مشخصه 

من بد حرف نزدم 

باشه موفق باشید ❤️

هر چقدر حساسیت به خرج بدی بدتر میشهولش کن زندگیت رو بکن و. خودت رو با هیچکس مقایسه نکن راشتش یه سریا واقعا تیزهوشن و یکیو بالاترب دارن قبول دارم ولی من تو این چندسال شاید ده تا همکارم بچه هاشون سمپادی شدن نه بخاطر تیزهوشی بخاطر اینکه شاید دو یا سه سال باهاشون هدفمند کار کردن معلم گرفتن و...  درست و غلطش رو نمی دونم انشالله همه موفق باشن اما واقعا پز نمیدن اصلا 

بنظرم رفتار حسودانه امسال شما ها چیپ تره . برو ببین چند نفر از رتبه برترای امسال سمپادی ان

وقتی امثال رو نوشتی امسال توقع ندارم بفهمی 

جایی درس خوندم که سمپادی و شماها حسرتش رو دارید تازه اگه موفق بشید رتبه بیارید میتونید از سر درش رد شید رتبه آوردید؟؟؟؟؟ پس هیس در حدی که هستید حرف بزنید 

وقتی امثال رو نوشتی امسال توقع ندارم بفهمی جایی درس خوندم که سمپادی و شماها حسرتش رو دارید تازه اگه ...

قشنگ معلومه ظرفیت رفتن به همچین دانشگاهی رو نداشتی بنظر من همه چی رتبه اوردن نیست شعور بودن در چنین دانشگاه هایی هم خیلی مهمه . تو رو با دانشگاهت و تاپیکات درمورد تحصیلات تنها میذارم 😝😝

از من چرا طلب دارید ؟!😁من نه سمپادی ام نه سمپادی دارم تو خونهفقط نظرم رو گفتم و اینکه هر کسی چون مو ...

از کسی طلب نداریم صرفا نظرمو گفتم 

ذوق کنه ما نمیگیم نکنه اتفاقا موفق شدن یه چیز خیلی خوبیه عالی هست 

ولی مدام تو چشم اینو اون کردن خوب نیست 

فشاری که الان خانواده استاتر بهش وارد میکنن هم باید در نظر گرفت 

صرفا هر کسی موفق میشه تو کنکور یا تو قبولی سمپاد نیاز به جار زدن و ناراحت کردن اینو اون نداره موفق شده برای خودش خودش میخاد بهرشو ببینه نه کسی 

دل شکوندنم و طعنه زدنم خوب نیست که فامیل استارتر انجام میده

دیگه کنکوری نیستم   

2790
2778
2791
2779
2792