2777
2789
عنوان

بهم دست میزد

355 بازدید | 21 پست

من یه مدت تو دانشگاه میرفتم کارورزی و موقع کارورزی من بودم و یه دختر دیگه و یه پسر دیگه 

بعد پسره اولاش خوب بود 

بعد یهو دیدم به من یا اون دختره یهو دست میزنه بعد به روی خودش نمیاره 

بعد چند وقت یهو میدیدم دست میزنه به موهام از زیر مقنعه منم دعواش میکردم و فایده نداشت 

و یهو دستمو محکم میگرفت 

منم چون عصبانی میشدم 

اون میگفت چقدر بی جنبع ای ما دوستیم دیگه ولی اون دوست من نبود!!!

منم کارورزی رو ول کردم و حالم بد بود تا چند وقت همش حس میکردم کثیفم 

الان اون دختره همش پیام میده بیا ادامه کارورزی من حالم بهم میخوره پامو بذارم اصلا تو دانشگاه هر روز میگم باشه میام 

شاید ادم بد قولی باشم اما دیگه نمیتونم تحمل کنم برم ادامه کارورزی اصلا برام مهم نیست چی میشه 

😬😬😬😬😐😐😐

چی میخونی؟؟

خسته از هر چی که بود،خسته از هر چی که هست🥀                  کاربر قدیمی هستم  علی یاسینیِ سابق ام  اکانتم هزار بار بی دلیل تعلیق شد  لطفا تعلیقمون نکن نی نی یار،چون این اکانت دست دو نفره  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مددکاری

بگو یبار دیگ دست بزنی به مسول دفتر میگم

و اگ دست زد محکم بزن تو گوشش

خسته از هر چی که بود،خسته از هر چی که هست🥀                  کاربر قدیمی هستم  علی یاسینیِ سابق ام  اکانتم هزار بار بی دلیل تعلیق شد  لطفا تعلیقمون نکن نی نی یار،چون این اکانت دست دو نفره  

خدالعنتش کنه برو‌حراست ازش شکایت کن

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
نمیدونم از دستش چیکار کنمدلم میخواد رو ماشینش خط بندازم تا دلم خنک شه

نذار فرصتت از دست بره کلاساتوبرو ازاونم شکایت کن

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
اتفاقا یبار زدم تو گوشش خندید گفت بیین خودتم خوشت میاد بهم دست میزنی 😐

حراست✅️