2777
2789
عنوان

خدا هیچ زنی رو محتاج زن دیگه نکنه

521 بازدید | 33 پست

وای اومدم کار اداری دختره پاچه میگیره فقط حالا چی 

چرا خودکار برمیدارین خب خودکارو گذاشتن برداریم خانوم توقع داره ازش اجازه بگیریم

چرا فلان میکنید چرا بهمان میکنید یعنی ایرادای مسخره ها را

بعد جالبش اینه متصدی بعدی که اقاس بهتر جواب میده

این چندمین باره واقعا به این مسئله برخوردم

خب اخه چرا

ما خانوما که باید هوای همو داشته باشیم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

فقطم این داره با بقیه کله میگیره بقیه اروم قشنگ دارن کار بقیه رو راه می اندازن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانمها خیلی حساسن ،مناسب یه سری شغل‌ها نیستن

کار بیرون استرس و فشار داره ،بعضیا نمیتونن تحمل کنن عقده ای میشن

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

دقیقاااا موافقم 

مدیر مدرسه پسرم مرد بود اونقدر مودب بود 

از وقتی عوض شد یه خانوم کم سن جاش اومد دردسرا هم 

شروع شد..‌‌‌

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

این کلا شخصیتش اینجوریه چه با خانوم و چه آقا برخوردش همینه ربط به اینکه شما خانوم هستین نداره

اخه بدبختی مردا جوابشو میدن ما یکم یعنی مراعاتشو میکنیم بیشتر شیر میشه

خانمها خیلی حساسن ،مناسب یه سری شغل‌ها نیستنکار بیرون استرس و فشار داره ،بعضیا نمیتونن تحمل کنن عقده ...

خب کسی که حساسه مسلما باید نره سراغ یه سری شغلا

منم حساسم خیلی موقعیت کاری برام پیش اومد ولی قیدشو زدم

واقعا دلیل نمیشه بخواد سر دیگران جیغ جیغ کنه

من رفتم راهنمایی رانندگی برای انتقالی کلاس رانندگی دختره نصف سن من بود همچین یه جوری حرف میزد. با تشر. حیف کارم گیر بود و اونم لباس ناجا تنش بود وإلا میدونستم چجوری از خجالتش دربیام

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند

همینطوره برخورداقایون معمولا بهتره

هرچی میکنیم مازنا به خودمون میکنیم قضیه زن دوم اینا...خیانت ها...به یه جایی هم میرسیم براهم چشم وابرو میایم...خداکنه خدابه هرکی هرچی میده جنبه وظرفیتشم بده 

من رفتم راهنمایی رانندگی برای انتقالی کلاس رانندگی دختره نصف سن من بود همچین یه جوری حرف میزد. با تش ...

اخه نمیدونم چرا فاز میگیرن میخوان چی رو ثابت کنن

همینطوره برخورداقایون معمولا بهترههرچی میکنیم مازنا به خودمون میکنیم قضیه زن دوم اینا...خیانت ها...ب ...

وای دقیقا من همیشه گفتم مردا اصلا کاری به کار ما ندارن این خود ما زنها هستیم که درحق خودمون نیستیم