2777
2789
عنوان

خدا هیچ زنی رو محتاج زن دیگه نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 33 پست

من تا حالا نشده ارباب رجوع بیاد جلوش بلند نشم محترمانه ترین حالت ممکن رو همیشه داشتم و جالب اینکه یه عالمه انرژی مثبت و حس خوب میگیرم بعضی وقتا میان عصبی و خسته ان بی حوصله کاغذشو پرت میکنه رو‌پیشخوان من پا میشم سلام میکنم کارشو که انجام دادم دوباره پامیشم با دوتا دستم کاغذو تحویل میدم یهو چشماشون برق میزنه انگار خستگیه میره با لبخند تشکر میکنن و اکثرشون با دوتا دست و یکم خم‌میشن رو به جلو به نشانه احترام و کاغذشون رو‌پس میگیرن و دفعه بعد که میان با لبخند و گرم سلام و‌احوالپرسی میکنن 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
دقیقا من یه بار رفتم بانک همه باجه ها آقا بودن من رفتم باجه ای که خانم بود یه سوال ازش کردم درباره چ ...

همچین ادمای واقعا لیاقت اخراجن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا حالا نشده ارباب رجوع بیاد جلوش بلند نشم محترمانه ترین حالت ممکن رو همیشه داشتم و جالب اینکه یه ...

رحمت به شیری که واقعا مامانت بهت داده 

واقعا نونت حلاله 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

رحمت به شیری که واقعا مامانت بهت داده واقعا نونت حلاله

مرسی 😄💕

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!