2777
2789
عنوان

خدا هیچ زنی رو محتاج زن دیگه نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 33 پست
خب کسی که حساسه مسلما باید نره سراغ یه سری شغلامنم حساسم خیلی موقعیت کاری برام پیش اومد ولی قیدشو زد ...

اگه این چیزهارو می‌فهمید که دیگه مشکلی نبود پاچه مردمو نمی‌گرفت

من یبار رفتم بانک ،سر پیامک به خانمه گفتم نمیخوام

رفت رییسشو آورد گفت ببین این چی میگه

من به رئیسش توضیح دادم گفت باشه مشکلی نیست

یه دختر سن بالا بود دنبال بهونه مخ رئیسشو بزنه احمق

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه نمیدونم چرا فاز میگیرن میخوان چی رو ثابت کنن

خیال میکنن خیلی مهمن 😂😂😂😂والا من کار میکردم همیشه لبخند رو لبم بود هر کی از در میومد تو باهام دوست شده بود. اینا انگار مملکت دستشون میچرخه

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
اگه این چیزهارو می‌فهمید که دیگه مشکلی نبود پاچه مردمو نمی‌گرفتمن یبار رفتم بانک ،سر پیامک به خانمه ...

وای جدی😐😂عجب اسکلی بوده این یکی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خیال میکنن خیلی مهمن 😂😂😂😂والا من کار میکردم همیشه لبخند رو لبم بود هر کی از در میومد تو باهام دو ...

وای بعد میگن چرا زنها رییس جمهور نمیشن خب امثال این خانوم اگه میشد که پدر همرو درمیاورد😐💔

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

اره مردا اصلا عرضه کاری روندارن این زن هست که اجازه میده مردباهاش چطوری برخوردکنه

دقیقا

اصلا اونا دارن برا خودشون زندگیشون رو میکنن 

ماهستیم که به حق هم نیستیم

وای بعد میگن چرا زنها رییس جمهور نمیشن خب امثال این خانوم اگه میشد که پدر همرو درمیاورد😐💔

متاسفانه خیلی از خانوما برخوردشون افتضاحه. بانک هم میرم خانوما اکثرا طلب دارن ولی مردا محترمانه رفتار میکنن

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
متاسفانه خیلی از خانوما برخوردشون افتضاحه. بانک هم میرم خانوما اکثرا طلب دارن ولی مردا محترمانه رفتا ...

دقیقا نمیدونمم واقعا چرا خب نمیتونی درست رفتار کنی برو بشین تو خونت مگه مردم حوصله جیغ جیغای تورو دارن

همه مثل هم نیستن من چون مراجعم گفت تهران غریبم شب هاتو ماشینم میخوابم اینقدر دنبال کارش دویدم که دوتا از همکارام با خنده بهم تهمت رشوه گرفتن زدن بعدم وانمود کردن شوخی بوده

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

همه مثل هم نیستن من چون مراجعم گفت تهران غریبم شب هاتو ماشینم میخوابم اینقدر دنبال کارش دویدم که دوت ...

همه جا گلم ادم خوب و بد هست حتی همین جا که من الان هستم ولی متاسفانه کارمند خوب خانوم خیلییییییی کم پیدا میشه

البته شماهم مطمئن باش کلی دعای خیر پشتت هست و پولی که درمیاری حلال حلالع

فقطم این داره با بقیه کله میگیره بقیه اروم قشنگ دارن کار بقیه رو راه می اندازن

دقیقا من یه بار رفتم بانک همه باجه ها آقا بودن من رفتم باجه ای که خانم بود یه سوال ازش کردم درباره چک بود  همچین داد زد سرم که مگه سواد نداری رفتم سراغ بغل دستیش که آقا بود خیلی خوب وروان بهم گفت که چی کار باید بکنم تمام باجه ها که آقا بودن خیلی آروم وریلکس کار مردم رو راه می‌نداختند فقط این خانم پاچه می‌گرفت خداروشکر از دفعه ی بعدی دیگه تو اون بانک ندیدمش

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
دقیقا نمیدونمم واقعا چرا خب نمیتونی درست رفتار کنی برو بشین تو خونت مگه مردم حوصله جیغ جیغای تورو دا ...

انگار مجانی خدمات رسانی میکنن