2777
2789
عنوان

ذوق دختر نامزد کرده رو کور کردن🥲

420 بازدید | 37 پست

رفیقم همسایمونه بعد خانواده تقریبا مذهبی دارن داشت باهام دردو دل میکرد میگف بابام به نامزدش گفته اجازه نداری تا روز ازدواجتون دخترمو ببری شهرتون و نهایت تا بازار اونم یکی همراهتون باشه

بعد میگه مامانم گفته میترسم اتفاقی بیوفته بعد بگه نه خوشم نمیاد دیگ ازت ببینه تو رو بدنتو و... 

گفتم اگ با این چیزا بخواد بره همون بهتر بره گمشه 

اخه گناه دارن تنهایی تو دوران نامزدیشون شیرینه

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

الان کجاش کور کردن بود گلم .

کلا اسیر بود که

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان کجاش کور کردن بود گلم .کلا اسیر بود که

گناه داره میگه نامزدم خیلی دوس داره 

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

اینا دیگه چجوری هستند 

اینا افکارشون پوسیده هست ربطی به مذهبی بودن ندارع 

مامانمم می‌گفت مامانش نمی‌ذاشت حتی نامزد عقدیش تو خونشون بخوابه 

می‌گفت تا عروسی اجازه نمی‌داد برن بیرون و هروقت بهش فکر می‌کنه اعصابش خورد میشه 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

عربین؟

نه عزیز اون بختیاری هستش

بنظرم کار خوبی کردن

اگه پسره قصد بازی دادن داشته باشه، میره پشت سرشم نگاه نمیکنه

نامزدی شیرین و... مال فیلما داستانس

طرفت آدم باشه چندسال ازدواج هم شیرینه

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55

نمیدونم چی بگم از طرفی نمونشم دیدم که دقیقا همین حرکتو زد گفت از دختره بدم میاد ،بعدم طلاقش داد بدون یه قرون مهریه 

فقط دختر بدبخت موند کلی جهاز با یه شناسنامه خط خورده 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

حق با پدر و مادرشهپسرا خیلی عوضی تر از اونی هستن که فکر میکنی

خب یعنی میگی چیکار کنه نامزد عقدیشه

اینا دیگه چجوری هستند اینا افکارشون پوسیده هست ربطی به مذهبی بودن ندارع مامانمم می‌گفت مامانش نمی‌ذا ...

اخی

بنظرم کار خوبی کردناگه پسره قصد بازی دادن داشته باشه، میره پشت سرشم نگاه نمیکنهنامزدی شیرین و... مال ...

عقدن