2777
2789

نوش جان🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرم رژیم کتو یعنی تو کربوهیدرات نخوری تا شوک بدی به بدنت داری گُل به خودی میزنی🤣

نه عزیزم کربوهیدرات رو صفر میکنی بعد مجازی چربی بخوری ،یکی اینجا بود حتی روزی یه لیوان پر آب قلم میخورد ،من حالا اون رو نمی‌خورم کره و روغن زیتون میخورم 

درضمن من سالهاست این رژیم رو میگیرم نه همیشه اما سالی یکبار میگیرم

خواهرم رژیم کتو یعنی تو کربوهیدرات نخوری تا شوک بدی به بدنت داری گُل به خودی میزنی🤣

نه تو رژیم کتو‌ چربی جای قند میسوزه و خیلی خوب لاغر میکنی اگه تو فازش بمونی ولی خب سخته

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

نه تو رژیم کتو‌ چربی جای قند میسوزه و خیلی خوب لاغر میکنی اگه تو فازش بمونی ولی خب سخته

نه والا دو روز اول سخته بعدش آدم از هر چی غذاست متنفر میشه،فقط گرونه از دیروز تا حالا نیم کیلو بادام هندی خوردم

نه والا دو روز اول سخته بعدش آدم از هر چی غذاست متنفر میشه،فقط گرونه از دیروز تا حالا نیم کیلو بادام ...

من نمیتونم نون و برنج نخورم برام خیلی سخته...ولی خب قبلا روغن نارگیل میریختم تو‌ چایی انقدر خوب سیر نگه میداشت

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

این رژیمی من برم خودکشی کنم شام رژیمی من سیب زمینی آبپزهههههه

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

عزیزم ما فسنجون داریم

( جهت اذیت و آزار یک عدد رژیمی)🤣

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
من نمیتونم نون و برنج نخورم برام خیلی سخته...ولی خب قبلا روغن نارگیل میریختم تو‌ چایی انقدر خوب سیر ...

منم تو قهوه خامه میریزم ،حالا از دیجیکالا استویا گرفتم ،چون من اصلا نمیتونم بدون مزه شیرین زندگی کنم

نوش جان

جات خالی

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.