2777
2789
عنوان

تورو خدا بگید ک چجور دفاع کنم

542 بازدید | 61 پست

ببینید من با یکی مشکل دارم ک اکیپ شون 7 نفر هست و خیلی هیکل و قدشان از من بلند تر و گنده تره ! 

دختر هستن تو مدرسه ولی خب اینم بگم ک مدرسه ما خیلی بی در و پیکر هست و میتونن بزنن کلا دعوا ی چیز عادیه! مدیرمون خیلی اسکله اینم بگم مجبوریم ک بزنیم ! یعنی نمیشد ک نزنم 

تورو قرآن بگید چیکار کنم من 1 نفرم ولی اونا 7 نفر هستن ک 3 تا شون کاراته کار هستن! منم رزمی کار هستم ولی خیلی وقته کار نمردم و میترسم کتک بخورم تورو خدا نگید بکسی بگو گفتم هیچ غلطی نکردن هر راهی بگین رفتم و... ولی اونا کرم دارن تورو قرآن بگید چیکار کنم 😭💔

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به نظرم با صحبت حلش کن ولی اگه مجبوری دعوا کنی موهاتو سفت ببند که نشکن و اینکه با مشت بزن تو شکمشون و از پاهات هم کمک بگیر حتما 

با پات بزن تو شکم چون خیلی حساسه

حامله ای

این حرفت چ ربطی. بعنوان و حرفی ک زدم داشتت؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خیر تیکر آرزو خست مشخص نیست ؟ یکم باید دقت کرد فق

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

شکایت کن. اگر شرایطشو داری برو اموزش پرورش

نه نمیشه میزنن زیرش

عزیزم به نظرم با صحبت حلش کن ولی اگه مجبوری دعوا کنی موهاتو سفت ببند که نشکن و اینکه با مشت بزن تو ش ...

بخدا دیدم چجور مابقی رو میزنن یهو با قیچی میان موی طرف از ته میزنن😭

مدرسه است یا چاله میدون؟ نذار بزننت

چآله میدونی وضعش بهتره ب قرآن ! تور خدااا میخام بزنم ولی نمیتونم 

به پدر مادرت بگو و برو دفتر مدیر معاون همه رو در جریان بذار یا یه معلم هات که باهاشون صمیمی هستی

گفتم مدیر و.... هیچ غلطی نمیکنن هیچ مامانم خودش کشتتت ولب هیچ تغییر نکرد الا میگ از خودت دفاع کن بعدم هرکار کردیم نشد مدرسم عوض کنم