2777
2789
عنوان

تورو خدا بگید ک چجور دفاع کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 61 پست
نمیشه مدرست رو عوض کنی؟

نه

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

بخدا دیدم چجور مابقی رو میزنن یهو با قیچی میان موی طرف از ته میزنن😭

خب عزیزم میخوای چیکار کنی پس 

اسپری فلفل ببر اگه نمیتونی بخری 

خودت یه کم الکل با آب قاطی کن با پودر فلفل و یه کم سس فلفل با سرکه قاطی‌کن بزن تو چشمشون 

کور میشن خودشون 😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا جایی که میتونی درگیر نشو چون خدایی نکرده برای شما یا اونها اتفاقی بیفته همش دردسر و سلامتی تون به ...

ونا. ک هیچیشون نمیشه 7 نفرن فق من داغون میشم

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

احیانا هنرستان مقدم سامان هستی ؟

نه

گفتم مدیر و.... هیچ غلطی نمیکنن هیچ مامانم خودش کشتتت ولب هیچ تغییر نکرد الا میگ از خودت دفاع کن بعد ...

مدرسه با خودت گوشی تو جیبت باشه اگه دعوا بگیرن زنگ بزن 110 البته بعد که اومدن گردن نگیر تو دستشویی یواشکی زنگ بزن که بیان هم اونا آدم بشن هم مدیرتون 

دختری در من ساز امیدواری می‌نوازد  
مدرسه :بعد ۲۰لیسانس

هوفففففف من 2 سال نرفتم مدرسه باید تو هر تاپیکم بگم؟؟؟

خب عزیزم میخوای چیکار کنی پس اسپری فلفل ببر اگه نمیتونی بخری خودت یه کم الکل با آب قاطی کن با پودر ف ...

هیچ کدوم از وسایل ندارم بعدم اسپری درست درمون ندارم یهو ضایع میشم

نه نمیشه میزنن زیرش

خونوادتو در جریان قرار بده

میتونی جلو جلو یه شکایت بذاری تو دفتر مدرسه،  از روش عکسم بگیر،  بعد اگر اتفاقی افتاد برو آموزش پرورش بگو،  مدرکم داری

ببین الان فقط خودت میتونی ب خودت کمک کنی

کلاس چندی؟ 

ونا. ک هیچیشون نمیشه 7 نفرن فق من داغون میشم

خدایی نکرده شما برای دفاع ازخودتون یا حتی اونها به نقاط حساس بدن. ضربه بزنید. مثل چشم و.. یه عمر پشیمانی داره

سعی کن. با این اکیپ  سرکار نداشته باشی 

مدرسه با خودت گوشی تو جیبت باشه اگه دعوا بگیرن زنگ بزن 110 البته بعد که اومدن گردن نگیر تو دستشویی ی ...

نه خب نمیشه گردن نمیگیرن هیچ گوشی ازم میگیرن هیچچچچ الکی هیچیشم نمیشه 

چآله میدونی وضعش بهتره ب قرآن ! تور خدااا میخام بزنم ولی نمیتونم

شما نباید بزنی مدرک میدی دستشون برن شکایت کنند شما دفاع کن از خودت حملات را دفع کن زنگ می زنم جومونگ هم بیاد شما فعلا از خودت مراقبت کن🤣🤣🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

خونوادتو در جریان قرار بدهمیتونی جلو جلو یه شکایت بذاری تو دفتر مدرسه، از روش عکسم بگیر، بعد اگر ا ...

12 هستم و نمیشه تهدید بوده ک اونم مدرک ندارم ازش 

خدایی نکرده شما برای دفاع ازخودتون یا حتی اونها به نقاط حساس بدن. ضربه بزنید. مثل چشم و.. یه عمر پشی ...

اونا مشکل دارن ن من