2777
2789
عنوان

بهم گفت تو دیگه نرین تو اعصابم💔🗿

775 بازدید | 50 پست

چند روزه رفته رفته تو غار تنهایی

بی خبره بی خبر نیستم ازش ولی به شدت سرد شده

دیروز پیام دادم تو خوشت نمیاد از من که اینطوری میکنیو فلان گفت خودم به اندازه کافی مشکلات دارم حالم بده تو دیگه نرین تو اعصابم💔🗿

مگه من چی گفتم خداییش

حالا زرتی نگید داره خیانت میکنه و فلان حوصله ندارم

چند روز سربه سرش نذار ببین درس میشه، شاید مشکلی چیزی داره

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس حرفی نمیمونه که بین خودتون یه حرف زده تاپیک زدن نداره که 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

دقیقا اکثر مردها این غار تنهایی رو دارن 

روانشناسا هم تایید میکنن 

و ما فقط و فقط باید تنهاشون بذاریم تا از غار تنهاییشون بیرون بیان 

اونا مث ما نیستن که یکی دلجویی کنه و ور ور ور شروع کنن به حرف زدن 

صبور باش و هیچی نگو 

مشکل که داره ولی خانوادگیچکار من داره 💔

پس بهش زمان بده همه چی درس میشه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

به جای اینکه ازش بپرسی مشکلت چیه میتونم کمکت کنم یا نه؟ 

میخوایی یه مدت برم (دور د برت نباشم) تنها باشی یا نه؟

اونوقت میری میگی تو دیگه دوستم نداری😐خب معلومه عصبی میشه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️