2777
2789
عنوان

بهم گفت تو دیگه نرین تو اعصابم💔🗿

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 50 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندتا از تابپکاتو خوندم همش شما پیگیری ببین عزیزم شما پیگیری های خودتو کردی خواهرانه میگم پاتو پس بک ...

اگه برنداشت چی؟

خجالت نمیکشه واقعا؟چطور میخواد جواب خدا رو بده من کوچکترین چیزی بهش نگفتم که اینطوری برخورد میکنه

اگه برنداشت چی؟خجالت نمیکشه واقعا؟چطور میخواد جواب خدا رو بده من کوچکترین چیزی بهش نگفتم که اینطوری ...

یرنداشت آدم زندگی شما نیست

عزیزم ما مسئول این نیستم که بقیه چطور میخوان جواب خدا رو بدن شخصیت و ارزش شما بالاتر هستش

بنده چندین تاپیکتونو دیدم همش سرده و شما پیش قدم شدی

یرنداشت آدم زندگی شما نیستعزیزم ما مسئول این نیستم که بقیه چطور میخوان جواب خدا رو بدن شخصیت و ارزش ...

چون تو بدترین شرایط زندگیم کنارم بود 

منم خواستم کنارش باشم

هیچوقت آزاری نرسوندم بهش که حالا اینطوری برخورد کنه

امشب خیلی حالم بده

چون تو بدترین شرایط زندگیم کنارم بود منم خواستم کنارش باشمهیچوقت آزاری نرسوندم بهش که حالا اینطوری ب ...

شمام خواستی باشی ولی خودش نخواست دیگه پیام نده اگرم دعوا راه لنداخت بگو من چندین بار پیام دادم تو شخصیتمو خورد کردی 

بعضی مردا اینجورین دوست دارن تنها بمونن تا تصمیم بگیرن من داداش بزرگم بعضی وقتااینجوری میشه تا دو هف ...

اینم همینجوریه

من حالم بد بود اومدم درد و دل کنم

ولی حالم بدتر شد