2777
2789
عنوان

دوستم جلوی چشمم بهم خیانت کرد😢

6011 بازدید | 141 پست

با یه اقایی اشنا شدم امروز گفتم میرم بیرون دوستم گناه دارن تنهاست بذار ببرم با این اقا بیرون یه شامی بخوره زیر سایه من و یه موزیک زنده ای گوش کنه

بردیمش بیرون یه سفره خونه خیلی خوب و شام و کیک و چیپس و میوه و همه چی خورد و موزیک زنده و شادی و.. 

برگشتنی یه لحظه با تلفنم داشتم حرف میزدم دیدم این اقا و دوستم دارن بهم اینستاشون میدن

خیلی بهم برخورد احساس بی ارزشی کردم که چقدر من بد هستم حتما که این پسره و از اون بدتر دوستی که انقد خودشو پاستوریزه و مثبت به من نشون داده بود انقدر با این اقا عشوه ریخت ... 

اخرش تو ماشین دعوا کردم باهاشون گفتم خاک تو سر جفتتون و خودم برگشتم ساعت ۱۱ شب

خیلییییی ناراحتم بدنم میلرزه ایشالله همینطور حال اونا خراب بشه

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

دوست همینه دیگه

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من دوستمو با شوهر ده ساله  م نمیبرم بیرون

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برات تجربع بشه که دیت دونفره جایی برا دوست و رفیق نداره

اخه اینم منو برده بود با دوست پسرش بیرون ولی حتی چشم تو چشم هم نخواستم بشم با پسره فکر کردم این خراب اشغال هم مراعات میکنه چون من اصلا به دوست پسرش حتی نگاه هم نکردم این فقط خراب قهقه میریخت و با چشاش عشوه میاد ذلیل بشه الهی

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

دوست تاتون رو وارد رابطه تو نکنین این هزار بار 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

چرا دوباره گزاشتی سواره ماشین بشه دم سفره خونه مینداختیش دور

خواستم خودمو کنترل کنم یعنی حسود نیستم ولی دیگه کنترلم از دستم رفت و نتونستم خودمو نگه دارم