2777
2789
عنوان

دوستم جلوی چشمم بهم خیانت کرد😢

| مشاهده متن کامل بحث + 6017 بازدید | 141 پست
من از پسره ناراحت نیستم چون اکثرشون ذاتشون هولهمن از این دختره هرزه ناراحتم چون خودشو پاستوریزه نشون ...

بله موافقم دختر تا خودش از خودش چیزی نشون نده پسره نمیره سمتش 

ولی باهات کاملا موافقم یعنی چی که از پسره ناراحت نیستی ؟ چون ذاتش اینه ؟ یعنی خیانت رو یک چیزی طبیعی میبینی ؟ نه تنها با دوستت قطعا چند تا دختر دورش ببینه میبره تو رابطه این طبیعیه ؟ 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله موافقم دختر تا خودش از خودش چیزی نشون نده پسره نمیره سمتش ولی باهات کاملا موافقم یعنی چی که از پ ...

میدونید انقدر خیانت شده بهم دیگه عادت کردم از سمت مردها

ولی از سمت یه دختر انتظار نداشتم اینطوری دوستش زیر پاش له کنه اونم دوستی که هر چی میگفت میگفتم چشم و خودشم قبلا دوست پسر داشت میدید چقدر با متانت رفتار کردم همین انتظار رو متقابل ازش داشتم شوکه شدم

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

بله موافقم دختر تا خودش از خودش چیزی نشون نده پسره نمیره سمتش ولی باهات کاملا موافقم یعنی چی که از پ ...

اصلا پسره برام مهم نیست با خودم میگم رابطه به درک تا این سن تنها بودم تونستم تحمل کنم پس هیچی نمیشه بهم 

ولی این انتظار از یه همجنس نداشتم انقدر دزد و کثیف باشه و خودشو خوب نشون بده به خاک سیاه بشینه ایشالا

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

اگر آدم عاقلی باشی هر دوتاشون و ببوس بذار کنار از من بشنو که 20سال تجربه زندگی متاهلی دارم دوتاشون ح ...

دیگه همون روز کات کردم با جفتشون تموم شد میخوام چیکار همچین ادمای اشغال بدردنخور بیشخصیت ضربه زن رو