2777
2789
عنوان

جنسیت و ویار

579 بازدید | 63 پست

سلام بچه ها من الان ۸هفته و ۲روزمه

هیچ ویاری نداشتم تا الان نه حالت تهوع نه هیچ علائمی

تشکیل قلبو رفتم خیالم راحت شد که باردارم😂

پاهام و دستام همیشه سرده بعضی وقتا هم خودم سردمه یبار دلم هوس یچی کرد اونم انار ترش بود با سیب سبز ترش پوستمم از چربی درومده به خشکی زده تو پنج هفته هم لکه بینی داشتم دو روز بنظرتون جنسیت چیه؟

دعا می کنم دیابت بارداری نگیری خیلی زجره🥹

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

ویار ربطی به جنسیت نداره من دوتا بارداری تجربه کردم تو یکیش اصلا نه حالت تهوع داشتم نه چیزی دلم میخواست تو دومی در حد مرگ بالا میاوردم دیگه خون آبه میومد دلمم چیزای ترش میخواست جفتشم دختر

کاربری ۵ ام مامان دهه هشتادی دو دختر ناز🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله سالم باشه ..هرچی می خواد باشه..چه فرقی می کنه ..بچس ..

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
عزیزم ویار و تهوع به مقدار هورمونها و مواد مغذی بدنت ربط داره ولی معمولا میگن تهوع توی دختر بیشتر چو ...

تا الان که نه از غذا و بویی بدم اومده نه بالا اوردم

اخه همه میگن ویار ربطی به جنسیت داره

من که دوتا بارداری متفاوت تجربه کردم یه دخترم الان ۱ سال ۴ ماهشه یکیش ۲ سال ۱۱ ماه بارداریام خیلی خیلی فرق داشت به منم سر دومی همه میگفتن پسره ولی دختر بود

کاربری ۵ ام مامان دهه هشتادی دو دختر ناز🙂

ان شاالله سالم باشه ..هرچی می خواد باشه..چه فرقی می کنه ..بچس ..

ایشالله که صحیح و سالم باشه هم من هم همسرم جفتمون خیلی پسر دوس داریم خیلی سخته تا ۱۶ هفته صبر کنم

من که دوتا بارداری متفاوت تجربه کردم یه دخترم الان ۱ سال ۴ ماهشه یکیش ۲ سال ۱۱ ماه بارداریام خیلی خی ...

اره میگن بارداری متفاوته من ی جنین هم پارسال سقط کردم اونم علائمش دقیقا همیجوری بودم منتها به صدای قلبش ک نتونستم گوش کنم سقط شد