2777
2789
عنوان

به کامپیوتر چه علاقه ی خاصی دارید

181 بازدید | 20 پست

من علاقه زیادی دارم ولی نه کامپیوتر دارم نه لب تاب از دارو ندار دنیا فقط یه گوشی دارم😅

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علاقه ندارم ولی مجبورم باهاش کار کنم

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
علاقه ندارم ولی مجبورم باهاش کار کنم

من دلم میخواد کار کنم کامپیوتر ندارم😂

قدرشو بدون

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

کامپیوتر ندوس

چرااا

من دلم میخواد کار کنم کامپیوتر ندارم😂قدرشو بدون

عزیزم ایشالا میگیری

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

خیلی دوست دارم برنامه نویسی یاد بگیرم ولی وقتشو ندارم البته تنبلم هستم🥴

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

چون گرونه

من لب تاپمو ۲۰خریدم همه کارامم راه میندازه واس اتو کدم خوبه 

حتما نباید گرون بگیری

از كجا ميدوني علاقه داري

چون دوست دارم یه پیام رسان بسازم مث تلگرام

از شغل ها فقط ب برنامه نویسی و خوانندگی علاقه دارم

خصوصا خوانندگی هعی کاش میشد بتونم برم دنبال هدف هام

من لب تاپمو ۲۰خریدم همه کارامم راه میندازه واس اتو کدم خوبه حتما نباید گرون بگیری

مارکش چیه؟