2777
2789
عنوان

رابطه و جدایی و غم فراموشی

374 بازدید | 34 پست

من یکسال با یکی تو رابطه بودم 

رابطمون بعد از شیش ماه لانگ شد

این یکماه اخر دعواهامون زیاد شده بود هم من حق داشتم هم اون.هم کات میکردم بعد از یک هفته دوباره برمیگشتم اونم سعی داشت درست کنه همه چیو

تا اینکه این اواخر اومد شهرمون و من فهمیدم یه گوشی مخفی داره کلی داد و بیدادکردم گریه کردم اونم گریه میگرد میگفت غلط کردم یه فرصت بده درستش میکنم 

منم قبول کردم ولی خب اعتماد نداشتم خلاصه بعد از یک هفته چند ساعت جوابمو نداد و من پیام دادم باکی داری چت میگنی اونم زنگ زد عصبانی گفت اعتماد نداریییی هررررری 

منم قطع کردم الان یک هفته‌گذشته خبری نیس ازش

بچه ها رابطه ما جدی بود من دیگه نمیخوامش ولی دلم میخواد برگرده بگه پشیمونه 

من خیلییی خیلیییی ازون سرتر بودم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیه ونیاز به گذر زمان دارهچیزایی که اون رو یادت میاره حذف کن وبهش فک نکنبعضی وقتا کات کردن بهترین ...

من از چدایی راضیم فقط کیخوام پشیمونیشو ببینم خیلی زور داره یکی که ازت پایینتره بگه هری

خیلی سخته بیشتراز اون چیزی که فکرشو بکنیم ولی این آدم ارزش موندن نداره 

هم خدارو میخواد هم خرما 

یکم سختی بکش یه عمر بدوراز شک وتردید زندگی کن

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
خیلی سخته بیشتراز اون چیزی که فکرشو بکنیم ولی این آدم ارزش موندن نداره هم خدارو میخواد هم خرما یکم س ...

همش با استرس از خواب بیدار میشم

با خودم میگم یکسال خاطره انقد برات بی اهمیت بود که یکی دیگه رو راحت جام اورد؟؟؟چرا من نمیتونم مثل اون باشم؟ینی دوسم نداشت