2777
2789
عنوان

رابطه و جدایی و غم فراموشی

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 34 پست

به نظرم شما فقط به زبان میگیدنمیخوامش،چون اگه درعمل نمیخواستید منتظرنبودید بگیدبرگرده فقط پشیمونیش روببینم،عزیزمن خودتوگول نزن،به درک که رفت ارزش خودتوحفظ کن خطتم عوض کن قلب وروحت راحت بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دلم میخواد پشیمونیشو ببینم و اینکه کسی براش مثل من نمیشه رو

بيخيال اين حرفا كسي بهت مدال نميده ك مث تو پيدا نميشه عمرت واسه اين رابطه ها تلف نكن رابطه راه دور بجز اعصاب خردي و اضطراب و دلتنگي هم چيزي نداره 

ناراحتی و غم یه قسمت و مرحله طبیعی از جدایی و کات کردنه همه چیز درست میشه من بهت قول میدم

بهم میگفت چون تو کات کردی و حالم بد بود رفتم با اینو اون چت کردم 

مگه من دختر بی ارزشی بودم که خواست این ادمارو جام بیاره؟؟؟؟

همش با استرس از خواب بیدار میشمبا خودم میگم یکسال خاطره انقد برات بی اهمیت بود که یکی دیگه رو راحت ج ...

دوست داشت ولی تنوع طلب بود 

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،

عزیزم بیشتر از حرفی که زده ناراحتی تا دوریش 

پس تو وضعیت خوبی هستی

اصلا برات مهم نباشه حرفاش ..اون اینقد آدم پستیه که بهت خیانت کرده..پس حرفای یه خیانتکار باید برات مهم باشه؟

سرتو با یه کاری گرم کن قول میدم یه هفته ای فراموشش میکنی 

خدارو هم شکر کن رابطتتون اینجا تموم شد خدای نکرده ازدواج میکردی و متوجه کاراش میشدی خوب بود؟نه دیگه عزیزدلم

به نظرم شما فقط به زبان میگیدنمیخوامش،چون اگه درعمل نمیخواستید منتظرنبودید بگیدبرگرده فقط پشیمونیش ر ...

ممنونم عزیزم بابت راهنماییت

کاش قلبم زودتر اینایی که گفتی رو قبول کنه

باید باهاش کنار بیایو سعی کنی از ذهنت کم کم بیرونش کنیبه این فکر کن که ممکنه برنگرده و این واست یه ش ...

چجوری زودتر گنار بیام؟؟من نمیخاوم بهش فکر کنم ولی خودش تو ذهنم میاد

بهم میگفت چون تو کات کردی و حالم بد بود رفتم با اینو اون چت کردم مگه من دختر بی ارزشی بودم که خواست ...

این میخواد همه چیو بندازه تقصیر تو بهت عذاب وجدان بده که خودت برگردی دوباره همونکارارو بکنه باهات 

گول نخور

عزیزم منم یکیوخیلی دوست داشتم طوری که اگه نمیدیدمش ازدلتنگی کارم گریه بود،خانوادم خبرداشتن خودش زنگ زده بودبامادرم حرف زده بود،ولی همزمان بایکی دیگه ام بود ۷سال میخواستمش یعنی از۱۵سالگی،خودموقانع میکردم که خیانتشوببخشم چون دست ازسرم برنمیداشت تااینکه دوست دخترش زنگ زدباهام حرف زد همه چیوگفتم که حتی باهم مسافرت رفتن ولش کردم برام مرد،الان ازاون زمان چندسال میگذره هم محله ای هستیم زن گرفته بچه داره باورت میشه زنش ۸ماهه بارداربود منوداخل اینستاپیداکرد درخواست دادمیخوام بگم ادم بی اصل ونسب و خراب خوب نمیشه،روزی هزاربارممنون خداهستم که کمکم کرد نزاشت باهاش ازدواج کنم الان میگم حیف من که عاشق یه اشغال بودم که باوجودزنوبچه هنوزهرزه هست،خدادقیقا بهم باگذشت زمان ثابت کرد لیاقتم خیلی بالاتراز اونه،شماهم ولش کن،بره گم شه

عزیزم منم یکیوخیلی دوست داشتم طوری که اگه نمیدیدمش ازدلتنگی کارم گریه بود،خانوادم خبرداشتن خودش زنگ ...

میفهمم که چقدر دردناکه 

این ادما به هیشکی رحم نمیکنن نه زن نه دوست دختر نه هیشکییی

فقط امیدوارم کارماشو پس بدن