2777
2789
عنوان

این اخلاق شوهروم برام شده مشکل بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 41 پست
باهاش راه بیا و دل به دلش بده تو هم بوسش کن و ... آرزوی خیلی هاست مشکل شما عزیزم

خوب اون با دلم راه بیاد 

به خدا عصرا که میخوابه من راه نمیرم که خوابش بهم نریزه 

اینکارا خودخواهی هست نه دوست داشتن 

طرف برات مهم باشه اذیتش نمی کنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا من خندم گرفت 🤦‍♂️ببخشید خو مرد مومن دوستش داری پاشو صبحونه رو اوک کن پاشد ببوسش و ابراز محبت کن ...

😂

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

اول ازدواجته؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خدا خیرت بده بدخواب که میشم هیچ اژ موقعی که بیدار شدم سرم که سنگینه و چشمام درد می کنه خوابم بهم زهر ...

اره میدونم شوهر منم البته نامزدم به خوااابم خیلی گیر میده حتی خانوادش

کاربر جدید نیسم !♡

چرا من همشو با لهجه افغانی خوندم 😣

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
دوساله عروسی گرفتم ۳ سالم عقد بودم

میدونم کارش برات تحملش سخته ها ولی یه مدت همراهیش کن ببین دست از سرت بر میداره مثلا تو زودتر شروع کن سکش بزن 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)