2777
2789

من فقط شبا میخوابم اونم تا ۸ صبح ولی شوهرم ساعتای ۶ بیدار میشه و از موقعی که بیدار میشه مدام یا بوسم میکنه یا هی تو خواب فشارم میده و یا مثل زنبیل اینور اونورم میکنه 

بار ها بهش گفتم بابا وقتی من خوابم کاریم نداشته باش بد خواب میشم و ابزار علاقه هات وقتی خوابم که نمی فهمم ولی گوش نمیده. دیروز خواب بودم ساعت ۶ صبح ببخشید بمبارون بوس که دیگه دیوانه شدم و باهاش دعوا کردم 

امروزم هی سیخ میزد منو و بازم تو خواب باهاش غرغر کردم و همو خودش و من ناراحت کرد 

دیگه خسته ام کرده مگه من توقع زیادی دارم؟ فقط میخوام یه خواب راحت داشته باشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا من خندم گرفت 🤦‍♂️ببخشید 

خو مرد مومن دوستش داری پاشو صبحونه رو اوک کن 

پاشد ببوسش و ابراز محبت کن 🤦‍♂️😂

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

ماهم تا قبل بچه مون این مشکل داشتیم اینقدر انگولک  میکرد هاپو میشدم ولی اصلا براش مهم نبودتا اینکه بچه دار شدیم  دیگه همه چی فرق کرد بازم پسرم بزرگ شد اوضاع همین بود یکم تا الان که باردارم کاریم نداره اصلا 😂😂😂

چرا من خندم گرفت 🤦‍♂️ببخشید خو مرد مومن دوستش داری پاشو صبحونه رو اوک کن پاشد ببوسش و ابراز محبت کن ...

بابا منم همینو میگم 

نکه ببخشید گند میزنه تو خواب من که وقتی بیدارم میشم سرم سنگین باشه و چشمام درد کنه 

ماهم تا قبل بچه مون این مشکل داشتیم اینقدر انگولک میکرد هاپو میشدم ولی اصلا براش مهم نبودتا اینکه ب ...

دقیقا میدونه سگ میشم و باهاش دعوا می کنم ولی بازم ادامه میده 

دیشبم بهش گفتم میزاری بخوابم یه جمعه میتونم تا لنگ ظهر بخوابم ولی کو گوش شنوا

بابا منم همینو میگم نکه ببخشید گند میزنه تو خواب من که وقتی بیدارم میشم سرم سنگین باشه و چشمام درد ک ...

خدایی نمیتونم هضم کنم 

وقتی بهش چند بار میگی اذیت نکن و ....... 

باز تکرار می‌کنه🤦‍♂️

بچه دار شو مشکل حل میشه 🤦‍♂️

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman