2777
2789
عنوان

اورژانس اجتماعی

190 بازدید | 22 پست

حدود ساعت ۷:۳۰ رفتم سوپر مارکت خرید برای تغذیه بچه ها

یه بچه ده ساله شاگرد مغازه بود

یهو دیدم یه مرده جلوی در داره داد و بیداد میکنه بهش میگه چپ چپ نگاه می کنی؟ آره؟ غلط می کنی منو چپ چپ نگاه می کنی فهمیدی یا نه این دفعه منو اینجوری نگاه کنی یجوری می زنم کله ات بپره استخونات خورد شه فهمیدی یا نه

صاحب مغازه یا همون فروشنده پشت دخل هم هی می گفت آقا وحید ببخشید شما ببخشید

بچهه نگاه کرد به پسرم داشت از خجالت آب می شد هی بغضشو قورت داد سیبک گلوش بالا پایین می شد مظلومانه و متعجب نگاه می کرد

حالم خیلی بده

چون بچه هام استرسی هستن و صبحا حالشون بد میشه بالا میارن به همین علت من کلا سکوت کردم گفتم الان یه چی بگم مردک روانی وحشی گری میکنه

به نظرتون برم بهش بگم چرا اینجوری حرف زد این بچه پدر مادر داره الان باید بره مدرسه

یا زنگ بزنم اورژانس اجتماعی بگم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نباید سکوت میکردی

میگفتی اقا مودب باش بچه ترسیده

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

دلم سوخت براش چقدر بده که خیلی از چیز های زندگی آدم توی اونها نقشی نداره اصلا و چیزی که دست ما نبوده ...

دقیام منم برای همین میگم برم دم مغازه اش یا یه کاری بکنم

احساس می کنم اگر کاری نکنم ظلم کردم به اون بچه

دقیام منم برای همین میگم برم دم مغازه اش یا یه کاری بکنماحساس می کنم اگر کاری نکنم ظلم کردم به اون ب ...

متاسفانه اینطور بچه ها زندگی خوبی ندارن معمولا و بعداً هم ندارن مگه اینکه سرپرست شون عوض بشه

نفهمیدم چی گفتی ولی اورژانس اجتماعی برا همچین چیزایی نمیاد

گفتم یه شاگرد مغازه پسر بچه ده ساله یک مردی اومد یهو جلوی در بالا و پایین بچهه رو یکی کرد که چی؟ گفت چرا داری منو چپ چپ نگاه می کنی می زنم کله ات بپره استخونات خورد بشه

به نظرت خودم برم با بچهه حرف بزنم؟ بگم میخوام کمکت کنم پدر مادرت کین کجان؟ یا برم با فروشنده اش حرف بزنم؟

نباید سکوت میکردی میگفتی اقا مودب باش بچه ترسیده

میگم که بچه هام استرسی هستن برای مدرسه

یکی شون از استرس همش می گفت دلم درد می کنه حالم میخواد بد بشه

گاهی اوقات از فشار استرس بالا میاره من در تلاشم و دارم با هزار راه و ترفند کنترلش می کنم

اون وسط دعوام می شد تا یک هفته داستان داشتم دیگه

متاسفانه اینطور بچه ها زندگی خوبی ندارن معمولا و بعداً هم ندارن مگه اینکه سرپرست شون عوض بشه

دقیقا میگم معتاد میشن از سن پایین از همین جاها شروع میشه دیگه

کاش اورژانس اجتماعی بتونه ببره کاری کنه براش