2777
2789
عنوان

وای پدرم مادر شماهم همینن

219 بازدید | 8 پست

اصلا نمیشه با این دهه ۴۰ ایها اکثرنشون منطقی صحبت کرد من وقتی از رفتار پدر مادرم انتقاد میکنم عصبانی میشن بابام مبگه تو حق انتقاد نداری من از تبئیضی که مادرم بین من وخواهر مجردم قائل میشه شاکی بودم وبهشون گفتم واییی چه جهنمی که نشد مادرم وپدرم عین دوساله ها قهر کردن مادرم جواب تلفن من ونمیداد چرا چون بعش گفتم تو خواهرم وبیشتر دوست داری تو چیزهایی بهش دادی که به من ندادی واز این حرف ها یه کلمه میتونستن عذرخواهی کنن ازم بگن ببخش اگع رفتاری کردیم که تو این جوری شدی من وبه توپ بستن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با بابام در مورد حقوق زنان بحث کردم اخرش گفت تا صبحم بشینی چرت و پرت بگی مرد از زن برتره

تا دو هفته هم بهم محل نمیزاشت میگفت توعه عقب مونده با اون قیافت میخوای منو اگاه کنی 💔🥰

خلاصه بیخیال شدم به من چه اصن

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl

میدونی چرا خانوادت ناراحت شدن

چون با سختی بزرگت کردن سعی کردن از خیلی خاسته هاشون بگذرن خرجت کنن توهم مثل دخترم اگه فردا این حرفو بزنه که همین الان میگه بین بچه کوچیکه و من فرق میزاری در صورتی که لباس بهتر مدرسه بهتر مال اونه فقط چون برادرش خیلی کوچیکتره بیشتر مواظبشم و محبت میخواد هر بچه ای یه جوره عزیزم یه جور باید رفتار باهاش کرد