2777
2789
عنوان

چاقی چقد بده

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 74 پست
ووای من چی بگم خودم لاغرم ولی شکمم خ بزرگه خیلی انگار حامله ام

منم انگار ۴ ماهمه جدیدا اینطور شدما مال کیک خوردن 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای وای🤣🤣 من حس می کنم تپل بودن اصلا نمیشه خوشتیپ باشی

فقط قیافه قشنگ میشه من نسبت به عروسیم خوشگلتر شدم همه میگن

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

میگم ولش کن همش اینجورم کلاا هرکاریو میخوام شروع کنم میگم بیخیال نمیدونم دردم چیه افسرده شدم لابد

باید اول برای خودت مهم کنی یه چیزی رو 

من عاشق خوش هیکلی ام ولی در کنارش شکمو هم هستم اراده ام قویه ولی خب آدم وسوسه میشه بعدش پشیمون میشم 

تو اینستا کلیپ رقص دخترای خوش هیکل و میبینم و دخترای ورزش کار این برام انگیزه میشه که کم بخورم 🥴

من ۳۴ سالمه، تا قبل از سی سالگی هم پرخور بودم ولی چاق نمیشدم ولی از سی سالگی که گذشتم انگار کلا همه ...

وای پس مشکل همون سی سالگیه گند میزنه به همه چی بنظرم باید خیلی مراقب باشیم باشگاه بریم سالم خوری کنیم تا هیکل خراب نشه🥺😭😭

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
من شبا شام نمیخورم بجاش شیر و دارچین میخورم روزی حداقل ۳۰۰گرم تا حداکثر۵۰۰گرم دارم کم میکنم

شیروزردچوبه هم بخور فوق العاده مقوی وخوبه خیلی منفعت داره

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

الفا اسلیم بخور که کلا چربیسوزی کنه و جلوی اشتهاتو ببندهمعدت کوچیک میشه و وزن و سایزتم عالی کم میشه ...

اینا چیه معرفی میکنید به یه مادر جوان 

هرکس با حرف شما بره ترکیبات شیشه بخره بخوره هر چیزیش بشه شما هم مسئولید 

وای پس مشکل همون سی سالگیه گند میزنه به همه چی بنظرم باید خیلی مراقب باشیم باشگاه بریم سالم خوری کنی ...

اره من واقعا باید مراقب باشم که این هیکل خراب نشه! 🤣🤣🤣

چاقم زیاد، خب که چی؟ من باعث میشم که تو حس لاغری کنی!
من شبا شام نمیخورم بجاش شیر و دارچین میخورم روزی حداقل ۳۰۰گرم تا حداکثر۵۰۰گرم دارم کم میکنم

حدی انقد تاثیر کذاره ؟ امتحان می کنم از فردا ان شاءالله

اهان ممنونم عزیزم...من بیماری ندارم ...فقط اگزما داشتم خوب شده اما بازم احتیاط میکنم....

نه بابا برای اگزما که ضرری نداره.منم دارم اگزما.

برای بیماری قلبی کلیه ای ضرر داره 

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
والا برا من هیچ عوارضی نداشت.میگن تقلبیش عوارض دارهببین اگه مایلی من شماره تون کسی که گرفتمو میزارم. ...

قیمتش چنده روزی چندتا باید خورد

من حدودا ۴ ۵ کیلو اضافه وزن دارم دارم دیوونه میشممیخام ۱۰کیلو کم کنم کلا دیگ اسکینی اسکینی میشم قبلا ...

نا نکن خطرناکه