2777
2789
عنوان

چاقی چقد بده

829 بازدید | 74 پست

از سایز۴۴ رسیدم به ۴۸ لباسام همه تنگ رسما چندسال بزرگتر شدم انگار 

از خودم بدم اومده 😐😞😞احساس خفگی دارم 

چیکار کنم اراده رژیم و هیچی دیگه رو ندارم کلا بی انگیزه م حس هیچی نیست 

باورم نمیشه منی که تو ۱۸ سالگی استایل و هیکلم زبانزد بود به این حال و روز افتادم  تو ۳۰ سالگی حس می کنم ۷۰ سالمه 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نخووور غذا نخور اخرش هیچی نی ولی سنت بره بالاتر همه مریضی ها میاد سراغت

دقیقا الانم پا درد و کمر درد دارم بااینکه تازه سی سالمه

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
کمتر بخور رژیم نگیر . ریزه خوریتو هم قطع کنی عالیه

افتادم رو دور کیک پختن  هر روز ریزه خواری می کنم 

اتفاقا من تو عروسیم ۵۸کیلو بودم تو یکسال ونیم تا بارداریم شدم ۶۹ تا زایمانم شدم ۸۶😶🤭بعد شش ماه زایمانم شروع کردم کم خوری وسالم خوری ومقوی ورقص البته کنارش تو غربت بودم غصه میخوردم اینم خیلی تاثیر داره تو لاغر کردن کلا غصه تنها خوبیش برای لاغر کردنه🤭😅خلاصه تا یکسال ونیم پسرم شدم ۷۰کیلو بعدش اومدیم شهر خودم خونه ی خودمون من غصه هام تموم شد از اینورم رورروی خونمون بربری میمزن هرروز خوردم خوردن میگما یدونه هرروز صبحونه بربری میخوردم😶بگو بیچاره چرا...خلاصه ۷۸بعدم تا سه ماه پیش ۸۴....🫠سه ماه شروع کردم پیاده روی هرروزه...۸۰شدم هی میرم هی میرم بالا میام پایین این ۴کیلو رو تو یه ماه کم کردما بعد بازم بیشتر شدم ....یه هفتس پیاده رویمو تند کردم احساس میکنم یا کیلو کم کردم تصمیم دارم پیاده روی تند بکنم بلکه تا هواسرد میشه یه ۵کیلویی کم کنم بعد تا اسفندم میرم باشگاه ...تا عید حتما ۷۰میکنم دیگه خیلی تصمیم جدی گرفتم کم هم میخوام بخورم...البته تا عصر چیزی نمیخورم خیلی کگ نیخورم شب شوهری میاد میشینم کنارش میلبونم خودمو بیچاره میکنگ 

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

راهش فقط رژیمه، منم نمیتونم البته، منم تا سی سالگی ۶۲ کیلو بودم الان دارم میترکم...

الان چندی؟ کلا من سی سالم که شد هم چاق شدم هم بی حوصله و بی انگیزه چقد این سن برام بد بود 

همش میگم کاش قبل از سی سالگی یه کاریو استارت زده بودم 

کاش باشگاه رو شروع کرده بودم و رژیم گرفته بود 

انگار آدم بی حوصه میشه 

اتفاقا من تو عروسیم ۵۸کیلو بودم تو یکسال ونیم تا بارداریم شدم ۶۹ تا زایمانم شدم ۸۶😶🤭بعد شش ماه زای ...

منم احتمالا الان ۸۵ هستم میخوام بشم ۶۵ متناسب با قدم باشم 

نمی‌تونم چاقیو تحمل کنم عصبی شدم منم تو غربت و اتفاقا غصه باعث شده که پرخوری کنم شیرینی زیاد میخورم  من خودم درست میکنم کیشینم میخورم  نه ورزشی نه هیچی

کاش ماهم ژن برتر داشتیم بخوریم چاق نشیم  همش درگیر وزنیم 

چکار کنم 😓😓😓

الفا اسلیم بخور که کلا چربیسوزی کنه و جلوی اشتهاتو ببنده

معدت کوچیک میشه و وزن و سایزتم عالی کم میشه و بعدا هم خیلی کم میخوری کلا

مثل کسی که اسلیو معده کرده

البته اصلشو بخری که تقلبیش داغونت میکنه

اشتهارو قطع میکنه کلا .بعد بهت ی انرژی بالایی میده.و چربی های بدنتو تبدیل ب انرژی میکنه ک از طریق عرق زیادی ک بابت فعالیتت میکنی از بدنت دفع میشه

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
الفا اسلیم بخور که کلا چربیسوزی کنه و جلوی اشتهاتو ببندهمعدت کوچیک میشه و وزن و سایزتم عالی کم میشه ...

وای می ترسم نسازه بهم بلایی سرم بیاد ،من کافیه رژیم بگیرم زود لاغر میشم ولی  تنبلک