2777
2789
عنوان

چاقی چقد بده

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 74 پست
متنفرم از چاقی واقعا آدم و افسرده میکنه خصوصا که از اول چاق نباشی خوش اندام باشی همیشه یهو چاق شی خی ...

بخدااا منم افسرده م خواهر عکسامو می بینم اوایل ازدواج چی بودم چی شدم  

شکم چسبیده به کمر 

کمر باریک اما بقیه چیزا اوکی بود 

خیلی خوووب بودم هرچی می پوشیدم همه محوم میشدن 

حیف چاقی گند زد 😔☹️

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا برا من هیچ عوارضی نداشت.میگن تقلبیش عوارض دارهببین اگه مایلی من شماره تون کسی که گرفتمو میزارم. ...

شرمنده نارنجی رنگه مال شما یا قرمز؟

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

منم از چاقی متنفرم وزنم از یه حدی میگذره مضطرب میشم الآنم باردارم متاسفانه به زور جلو خودمو میگیرم پ ...

پس من چی بگم از ۶۵ شدم ۷۵ 

البته من ۶۵ خیلی لاغر بنظر میام دیگه شاید بعضیا فکر کنن  ۶۵ که بازم چاقه برا من اینطور نیست استخونام درشت چه 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
اره ۴ ۵ کیلو کم کنم خیلی فیت میشمولی دوس دارم ببینم اسکینی چه شکلی میشماگ نیومد بهم پس چاق میکنم😅

اره راست میگی منم دوست دارم تجربه کنم🤣 ولی خب نه به هر قیمتی! بوتاکس معده و این کارا نکن 

پس من چی بگم از ۶۵ شدم ۷۵ البته من ۶۵ خیلی لاغر بنظر میام دیگه شاید بعضیا فکر کنن ۶۵ که بازم چاقه ب ...

منظورم ۸۵ بود اگه ۷۵ بودم غمی نداشتم 

من دوس دارم چاق بشم . قدم ۱۵۸ و وزن ۵۲ دوس دارم رو ۶۰ برم و ثابت بمونم

راحته که چاق شدن🫢🥺😓😓 

خانما بحث تبلیغ قرص و اینا شد تو تاپیک بنظر من هرکسی بدنش یه طوره حتمااا  قرص لاغریه  که یکی از خانما معرفی کرده رو اگه خریدید ببرید دکتر نشون بدین  تایید کرد مصرف کنید 

و اصلا خودسر مصرف نکنید خواهش می کنم 

من میگم با رزیم و ورزش آدم لاغرشه بهتره تا مصرف چیزای دیگه 

من یبار قرمز بود یه بار نارنجی

بنظرم اصلا باهم فرقی نداشتن

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم

این قرمزش بود خوردم

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
ناهار دوتا کفگیر متوسطصبحانه هم دوتا کف دست نونریزه خواری هم نصف کردم خیلی کم میخورم

ممنونم...منم امتحان میکنم

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍