2777
2789
عنوان

چاقی چقد بده

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 74 پست
قیمتش چنده روزی چندتا باید خورد

۸۹۰ گرفته بودم

۵۰ تایی بود.روزی یدونه خوردم

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط قیافه قشنگ میشه من نسبت به عروسیم خوشگلتر شدم همه میگن

اره منم قیافم قشنگتر شده نسبت به قبل اما چه سود هیکل هم مهمه بنظرم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
نه بابا برای اگزما که ضرری نداره.منم دارم اگزما.برای بیماری قلبی کلیه ای ضرر داره

آهان پس میرم پیدا مبپیکنم به این شمارم زنگ میزنم ممنونم خواهری

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

باید اول برای خودت مهم کنی یه چیزی رو من عاشق خوش هیکلی ام ولی در کنارش شکمو هم هستم اراده ام قویه و ...

اره بنظر خودمم خانمای خوش هیکل که به خودشون میرسن کاریزماتیک هستن باید برم تو کارش من چاقی رو نمی تونم تحمل  کنم🥹🥹 باید بشم ۶۵ اگر خدابخواد 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

متنفرم از چاقی واقعا آدم و افسرده میکنه خصوصا که از اول چاق نباشی خوش اندام باشی همیشه یهو چاق شی خیلییی بده منم ۷۳ کیلوام آرزمه بشم ۶۸ 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
من حدودا ۴ ۵ کیلو اضافه وزن دارم دارم دیوونه میشممیخام ۱۰کیلو کم کنم کلا دیگ اسکینی اسکینی میشم قبلا ...

حساس نباش حالا اسکینی هم خیلی خوب نیستا

همون متناسب باشی اوکیه

اره بنظر خودمم خانمای خوش هیکل که به خودشون میرسن کاریزماتیک هستن باید برم تو کارش من چاقی رو نمی تو ...

منم از چاقی متنفرم وزنم از یه حدی میگذره مضطرب میشم 

الآنم باردارم متاسفانه به زور جلو خودمو میگیرم پرخوری نکنم