2777
2789
عنوان

چاقی چقد بده

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 74 پست
وای می ترسم نسازه بهم بلایی سرم بیاد ،من کافیه رژیم بگیرم زود لاغر میشم ولی تنبلک

نمیدونم عزیزم 

من که خودم دو دوره خوردم.سایزم باهاش عالی شد

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
منم احتمالا الان ۸۵ هستم میخوام بشم ۶۵ متناسب با قدم باشم نمی‌تونم چاقیو تحمل کنم عصبی شدم منم تو غر ...

اره والا منم همش میگم‌کاش ...در حسرت یه دل سیر خوردنم...نه دیگه من کیک وپیتزا پختنرو خیلی کم کردم کیک حذف کردم کلا پیتزا هم ماهی یه بار اونم کم میخورم

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الفا اسلیم بخور که کلا چربیسوزی کنه و جلوی اشتهاتو ببندهمعدت کوچیک میشه و وزن و سایزتم عالی کم میشه ...

خطرناک نیس؟؟

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

اره والا منم همش میگم‌کاش ...در حسرت یه دل سیر خوردنم...نه دیگه من کیک وپیتزا پختنرو خیلی کم کردم کی ...

الهی 🥹 ولی بنظرم ارزش داره اصلا لاغری یه حس قشنگیه اعتماد به نفس میده و راحت و سبکی 😓🥹🥹

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
الهی 🥹 ولی بنظرم ارزش داره اصلا لاغری یه حس قشنگیه اعتماد به نفس میده و راحت و سبکی 😓🥹🥹

دقیقا ....الان من انگار تازه زایمان کردم بی ریخت شدم

الان چندی؟ کلا من سی سالم که شد هم چاق شدم هم بی حوصله و بی انگیزه چقد این سن برام بد بود همش میگم ک ...

من ۳۴ سالمه، تا قبل از سی سالگی هم پرخور بودم ولی چاق نمیشدم ولی از سی سالگی که گذشتم انگار کلا همه چی عوض شد، توی حدود یکسال رسیدم به ۸۵، الان هم که انقدر فجیعم که همون بگم فقط بالای صد ... کلا هم شکم هستم و مخلفات بالای شکم!

چاقم زیاد، خب که چی؟ من باعث میشم که تو حس لاغری کنی!
همین حس ها کافیه تا اراده کنی لاغر شی

میگم ولش کن همش اینجورم کلاا هرکاریو میخوام شروع کنم  میگم بیخیال نمیدونم دردم چیه افسرده شدم لابد 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
تازه رسیدی به وزن من و قاطی خوشتیپ های تپل شدی

ای وای🤣🤣 من حس می کنم تپل بودن اصلا نمیشه خوشتیپ باشی 

خطرناک نیس؟؟

والا برا من هیچ عوارضی نداشت.میگن تقلبیش عوارض داره

ببین اگه مایلی من شماره تون کسی که گرفتمو میزارم.بهشون زنگ بزن نهایتش یا میخرین یا نمیخرین

خودشون مشاوره میدن.شاید خودشونم ندن بهتون.چون به یکی از دوستام گفته بیماری زمینه ای داری و از دادن دارو معذورم

۰۹۳۸۳۷۰۸۷۸۹

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم
دقیقا ....الان من انگار تازه زایمان کردم بی ریخت شدم

همدردیم منم هیکلم بدریخت شد مث دو سال پیش که زایمان کردم 

والا برا من هیچ عوارضی نداشت.میگن تقلبیش عوارض دارهببین اگه مایلی من شماره تون کسی که گرفتمو میزارم. ...

اهان ممنونم عزیزم...من بیماری ندارم ...فقط اگزما داشتم خوب شده اما بازم احتیاط میکنم....

عزیزم من کسی هستم که سالها دنبال تمام راهها بودم امتحانشون کردم 

و اخر سر جوابمو یافتم 

به خیلیا کمک کردم 

اما باید بخوای اگه خواستی خودت که تموم کنی این وضعیتو بهم درخواست بده