راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خوش به حالت من هماتوم پیدا کردم استراحت مطلق شدم توروخدا دعا کن این دوران راحت بگذره و بچم سالم باشه ، ماه سومم خیلی اذیت شدم سر ویار و تهوع ، غریبم هستم هیچ کس پیشم نیس
اخه من دکترم همینطوری خودش اومد بدون هزینه اظافه بیمارستانم خصوصی بود فقط دوسه بار رفته بودم پیش دکتری ک برا زایمان انتخاب کرده بودم وقت زایمان گذاشتو اینا
من ماه هفتم دکترو ول کردم ماما گرفتم عالی بود اصلا تنهام نزاشت تا اخرش کنارم بود ورزش میداد بهم روغن میکشید به کمرم ماساژ میداد خیلی خیلی خوب بود ولی اخراش نمیتونستم زایمان کنم زنگ زدن که دکتر شیفت بیاد منو عمل کنه از ترس داشتم میمردم که یهو وسط سوال های پرستار که میپرسید بیماری خاصی نداری میخواستن ببرنم اتاق عمل من زایمان کردم 🤣😂خلاصه یه دکتر خوب در نظر داشته باش که اگه مثل من شدی یهو یه دکتر الکی نیارن بالاسرت بگن عملت کنه زنگ به دکتر خودت بزنن