2777
2789
عنوان

برای زایمان طبیعی فقط ماما همراه بگیرم خوبه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 68 پست
اره مثک قبلا اینجوری بوده الان میگن همه دکترا زیرمیزی میگیرنبهونه شونم اینه ک پولی ک بیمارستان بهشون ...

واقعا هم پول زوره البته ک بخیه زایمان خیلی مهمه ک کاربلد باشه کسیک میزنه اینطور شنیدم ک بعضیا بد میزنن از طرفی یه عده رو میبینم ک بیمارستان دولتی بدون هیچ قروفری زایمان میکنن اونم خیلی راحت میگم واقعا ب این چیزا نیس زایمان باید شانس داشته باشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا ب نظرم می ارزه واسه رفع درد زابمان هرچقد خرج کنی😄

اره واقعا ...من زایمان طبیعی داشتم قبلا 

درداش وحشتناک بود دیوارای اتاق زایمان رو چنگ میزدم 

هنوزم درداش یادم میاد کل تنم میلرزه اینبار قصد دارم حتما اپیدورال کنم

اره واقعا ...من زایمان طبیعی داشتم قبلا درداش وحشتناک بود دیوارای اتاق زایمان رو چنگ میزدم هنوزم درد ...

انشالله اینبار زایمان خیلی راحتی داشته باشین 

یه روش دیگم هست وریدی اونم ازش تعریف میکنن ولی دقیق نمیدونم چجوریه

من ماه هفتم دکترو ول کردم ماما گرفتم عالی بود اصلا تنهام نزاشت تا اخرش کنارم بود ورزش میداد بهم روغن ...

خب میشه تا اخر بارداریم تحت درمان دکتر باشم ولی برای زایمانم هزینه ندم بهش ک بخاد بیاد؟ 

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)
اپیدورال بهتره یا اون گازها

گاز چی ؟

موقع من یه مدل اپیدورال بود یه مدل دیگ وریدی ک میگن حالت خواب اوره نمیدونم چحوریه 

اپیدورال ک من شدم بی حسی هست از لحاظ درد ک دیگ هیچی هیچی حس نمیکنی ولی میگن گاهی بچه تو کانال ممکنه گیر کنه حالا نمیدونم راست میگن یا دروغ ولی خب پسر من خیلی دیر دنیا اومد 

گاز چی ؟موقع من یه مدل اپیدورال بود یه مدل دیگ وریدی ک میگن حالت خواب اوره نمیدونم چحوریه اپیدورال ک ...

اپیدورال چجوریه؟ خطرناک نیس؟ چون شنیدم تو نخاع میزنن

دقیق نمیدونم اون گازها چجوریه ولی فک میکنم استنشاق میکنی بعد بی حس میکنه یا دردتو کم میکنه ی همچین چیزی

اهان نه اینو نمیخوام پس😂😅😅😅همون اپیدورال خوبه

😂😂😂😂

من خیلی از لحاظ اینک هیچ دردی حس نکردم راضی ام ولی بعضیا میگن ممکنه بچه تو کانال گیر کنه یه خورده برا دومی ترسبدم و دودلم ک بازم اپیدورال بشم یا نه

اخه من دکترم همینطوری خودش اومد بدون هزینه اظافه بیمارستانم خصوصی بود فقط دوسه بار رفته بودم پیش دکت ...

عزیزم شما کدوم شهری؟ کی زایمان کردی ک اینجوری بود؟ چ دکتر خوبی بوده حلالش🥲