به نظرم مامای همراه حرفه ای برای طبیعی کافیه،دکتر لازم نیست نهایتا اگرم لازم باشه دکتر شیفت هست،من دکترم اومد بالا سرم ولی ازش راضی نبودم ماماها بهتر کمک کردن دکترم با اینکه با تجربه است اما حتی واسه بخیه زدن هم از ماماها سوال می کرد که چجور بزنه!
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اون حقشو حتما گرفته عزیزم هیچدکتری رایگان نمیاد بالا سر بیمارش
نمیدونم ولی حرفی از هزینه اظافه بابت دکتر نشد وقتی رفتم برا زایمان فقط گفتن اگ ماما همراه میخای فلان تومن اپیدورال فلان تومن و هزینه اتاق خصوصی و فیلمبرداری اینارو گفتن
هم می تونید از کادر خود بیمارستان انتخاب کنید و هم از بیرون ولی تجربه من میگه بهتره از غز کادر بیمارستان باشه چون با هم آشنا هستن رسیدگیشون بیشتره ولی اگه از بیرون باشه ممکنه باهاش خوب همکاری نکنن و اون وقت شما اذیت میشی.
خوش به حالت من هماتوم پیدا کردم استراحت مطلق شدم توروخدا دعا کن این دوران راحت بگذره و بچم سالم باشه ...
عزیزم اصلا نگران نباش، هماتوم واقعا ساده ترین و کم اهمیت ترین چیزاییه که میتونه تو بارداری پیش بیاد. فقط زیاد سرپا نباش کار زیاد نکن چیز سنگین بلند نکن و دراز بکش و دستشویی فرنگی استفاده کن. بزودی خودش برطرف میشه. مال من ۱۰ روز هم نشد که رفع شذ