2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1477 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیلم‌شونه خواهر ساده نباش درد چیه بگو جلیقع بزن 🤣بگو منم دوس دارم خو پیشت باشم عشقم زودتر عقد کنیم ...

میگه فقط با تو میتونم
چند بار همون کارا رو کرده ولی نشده 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

قبل نامزدی چیکار میکرد همون کارو بکنه!

میگه تا وقتی تو هستی چرا چیزای دیگ تو رو میخوام اینا 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

اگر اون نیازش بالاس،پس اون باید تلاش کنه و یکاری کنه نه تو.

پرروش نکن 

وگرن چندروز دیگه بیا بهم بده یا میره خیانت میکنه و میگه نیاز داشتم

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍
نمیتونه هنوز کاراش درست نشده بیاد بابامو راضی کنه

اینکه میگه درد دارم دروغ میگه بعدم شما هیچ تعهدی نداری مگه شما مسئول دردشی تاپیکاتو خوندم اوضاع از این که هست بدتر نکن به خصوص که فامیلین یک درصد احتمال بده نشه برا شما خیلی بد میشه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
‌پس یعنی د پسرت هستنگو‌ نامزدنامزد هم که باشه هیچ وظیفه ای برای رفع نیازش نداری

نه نامزدیم ولی بین خانواده ها دعوا پیش اومد دیگ نمیزارن ادامه بدیم با هم اینم گفت تا وقتی کارم جور نشه دیگ نمیام خاستگاریت
آره ولی میترسم بره با کس دیگه ای 

فیلم‌شونه خواهر ساده نباش درد چیه بگو جلیقع بزن 🤣بگو منم دوس دارم خو پیشت باشم عشقم زودتر عقد کنیم ...

واییییی جلیقع 

مردم از خنده 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خیلی باحال گفتی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

اگر اون نیازش بالاس،پس اون باید تلاش کنه و یکاری کنه نه تو.پرروش نکن وگرن چندروز دیگه بیا بهم بده یا ...

پس الان چیکار کنم چی بگم بهش
میگه دیگ طاقت ندارم میخوام برم قرص بخورم و اینا