خانوما تروخدا گزارش نزنید من مجبور شدم این تاپیکو بزنم لطفا راهنمایی کنید واقعا وضعیت درستی نداریم من و نامزدم از هم دوریم و به خاطر اختلافاتی که بین خانواده ها به وجود اومده نمیتونیم فعلا ازدواج و رسمی کنیم و اون نمیتونه بیاد هم دیکه رو هم ببینیم نیازشم خیلی بالاس شما بگید من چیکار کنم این وضعیتی که توشیم درست بشه واسش چیکار کنم از راه دور
خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود . موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینکه میگه درد دارم دروغ میگه بعدم شما هیچ تعهدی نداری مگه شما مسئول دردشی تاپیکاتو خوندم اوضاع از این که هست بدتر نکن به خصوص که فامیلین یک درصد احتمال بده نشه برا شما خیلی بد میشه
کاربری دس دو نفره من و مامانم تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارههههمیشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
پس یعنی د پسرت هستنگو نامزدنامزد هم که باشه هیچ وظیفه ای برای رفع نیازش نداری
نه نامزدیم ولی بین خانواده ها دعوا پیش اومد دیگ نمیزارن ادامه بدیم با هم اینم گفت تا وقتی کارم جور نشه دیگ نمیام خاستگاریت آره ولی میترسم بره با کس دیگه ای
خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود . موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥