2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1477 بازدید | 71 پست
عزیزم من نمیخوام باهاش رابطه داشته باشم فقط میخوام یه کاری کنم نه ازم زده بشه واسه اینکه واسش کاری ن ...

پسره چند سالشه ؟!

مثل آدم بهش بگو اگر منو میخوای باید بیای خاستگاریم 

بابامو راضی کنی و عقد کنیم

بهش بگو الان بغیر دوتا آشنا با هم نسبتی نداریم اگر واقعا منو میخوای کاراتو بکن و بابامو راضی کن و بیا خاستگاریم 

در غیر این صورت نسبتی باهم نداریم

یک بار محکم جلوش وایسا دیگه جرعت نکنه این حرفارو بزنه

ممکنه چند روز قهر کنه و ناراحتی کنه سرد باشه اصلا محلش نده اگرررررررررر بخوادت خودش بهت پیام میده

این اگر میخواستت اصلا بهت دست نمی‌زد و به فکر آینده و کار بود نه این کثافت کاری ها 

دروغ میگه درد دارم هیچیش نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم تحت فشاره خیلی هم عاقله که زود باهاش راه نیومده اومده اینجا راهنمایی بگیره خیلی از دخترا هستن ...

ممنون واقعا تنها کسی که درکم کرد شمایی حداقل متوجه شدین که من منظورم از حرفام چیه بقیه فک میکنن من دنبال رابطه ام باهاش ولی اینجوری نیست
الان فقط بهم بگید که بهش چی بگم که آروم بشه و دیگ سمت این چیزا فکرش نره به خدا خسته شدم
اومدم اینجا از بقیه نظر بگیرم همه بدتر دعوا کردن باهام   

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

عزیزم من نمیخوام باهاش رابطه داشته باشم دنبال اینم یه کاری کنم دیگ به این چیزا فک نکنه

حمام اب سرد و ورزش و یا پیاده روی اگه پسر معتقدی هست بگو صلوات و قران بخونه 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
عزیزم من نمیخوام باهاش رابطه داشته باشم دنبال اینم یه کاری کنم دیگ به این چیزا فک نکنه

من تاپیکای قبلتو خوندم ،بنظرم واقعا این ادم مناسب تو نیست وفقط داره اذیتت میکنه

اون اگه دوست داشت ازت درخواست رابطه نمیکرد و با رفتارش تورو نمیرنجوند

تو دنبال اینی که پسره رو تغییربدی ولی این غیرممکنه ،تو نمیتونی ذات کسیو تغییربدی

بنظرمن قید این ادمو بزن چون تو سنت پایینه و هنوز کلی وقت داری واسه ازدواج ،دیگه هرطور خودت صلاح میدونی

پسره چند سالشه ؟!مثل آدم بهش بگو اگر منو میخوای باید بیای خاستگاریم بابامو راضی کنی و عقد کنیمبهش بگ ...

21 سالشه
عزیزم فک کنم شما اشتباه متوجه حرفای من شدی اون اصلا بهم دست نزده منم اصلا به این فکر نمیکنم که باهاش رابطه داشته باشم
ممنون که وقت گذاشتی حتما بهش میگم 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

ممنون واقعا تنها کسی که درکم کرد شمایی حداقل متوجه شدین که من منظورم از حرفام چیه بقیه فک میکنن من د ...

اخه اینجا خیلی ها رو دیدن که مثلا رفته رابطه داشته یا س.. ک...س چت و یا تصویری با طرف بوده بعدم پسرا انگار کسی باهشون رابطه بگیره انگار جنی میشن میرن و طرفو ول میکنن شعورشون نمیرسه که چون دوسش داشته باهاش راه اومده میگن این که به من پا داد حتما به هر کی راه برسه پا میده واسه همین حرص میخورن که دخترامون چرا مقاوم نیستن 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
حمام اب سرد و ورزش و یا پیاده روی اگه پسر معتقدی هست بگو صلوات و قران بخونه

به خدا صب بار این حرفا رو بهش زدم میگم برو حموم درست میشی ولی میگه بدتر میشم ولی چشم بازم همین حرفا رو میزنم بالاخره باید یه جایی کوتاه بیاد دیگ 

من تاپیکای قبلتو خوندم ،بنظرم واقعا این ادم مناسب تو نیست وفقط داره اذیتت میکنهاون اگه دوست داشت ازت ...

ممنونم که وقت گذاشتی عزیزم
ای کاش قلبمم همین حرفا رو بفهمه 

21 سالشه عزیزم فک کنم شما اشتباه متوجه حرفای من شدی اون اصلا بهم دست نزده منم اصلا به این فکر نمیکنم ...

پسره هم خیلی بچست 

دست نزده بهت ولی تو فکر دست زدن بهت هست 

اصلا ‌ و ابدا زیر بار نرو 

چیزایی که بالا بهت گفتم بهش بگو 

اخه اینجا خیلی ها رو دیدن که مثلا رفته رابطه داشته یا س.. ک...س چت و یا تصویری با طرف بوده بعدم پسرا ...

نه والا ما دنبال این چیزا نیستیم والا اون خودشم از من همچین چیزی رو تا الان نخواسته فقط همونطورکه گفتم میگه درد دارم و اینا منم واقعا طاقت ندارم ببینم حالش بده وقتی عکس میده میفهمم وضعیت خوبی نداره رنگش پریده و ... ولی نه میتونم کاری کنم واسش نه میخوام که وضعیت از اینی که هست خراب تر بشه
ممنونم که وقت گذاشتی و درکم کردی   

ممنونم که وقت گذاشتی عزیزم ای کاش قلبمم همین حرفا رو بفهمه

الان یکی از تاپیکاتو خوندم ک گفته بودی عفونت داشتی و پسره براش مهم نبود

ببین منم قبلا مثل تو بودم ،حتی شاید بدتر ازتو

ولی تو بشین باخودت فکرکن ،ببین ادمی که انقد اذیتت میکنه اصلا ارزش اینو داره ک توی زندگیت نگهش داری و واسش تلاش کنی؟

این پسره حتی واسه تو زمان نمیزاره ک کنارت باشه

یه مدت که روی رفتارا و اخلاق های بدش تمرکز کنی کم کم ازش زده میشی و دیگه بهش حسی نداری