2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1477 بازدید | 71 پست
میگه تو رو میخوام بدون تو ن.م.ی.ش.م

عقلت کجاستتت هاااا بخدا اعصابم خورد شد از حرفات چرا نمیخای بفهمی اونا با خرهم میشن فهمیدییییییی

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺
اتفاقا داره کار میکنه کارشم خیلی سخته چند روز پیش به خاطر همین مسئله انگاری داشته دستشو تو دستگاه می ...

بهش بگو دل ب کار بده که زودتر بریم سر خونه زندگی مون.میلش را کور کن  تا از سرش بیوفته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخوای بدی برو بده دیگه چرا از ما نظر می‌پرسی شما که برای همه ی جوابی داری همه میگم نکن درست نیست شم ...

عزیزم کم سن و سال هست تحت تاثیر احساساتش هست اونم هی رو مخش راه رفته که حالم بده دلش براش مسوزه اومده راهنماییش کنیم باید یه کمی بهتر باهاش حرف بزنیم 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
اتفاقا داره کار میکنه کارشم خیلی سخته چند روز پیش به خاطر همین مسئله انگاری داشته دستشو تو دستگاه می ...

تو هم باور کردی واقعا ساده ای

عقلت کجاستتت هاااا بخدا اعصابم خورد شد از حرفات چرا نمیخای بفهمی اونا با خرهم میشن فهمیدییییییی

آخه مشکل اینه چقد بگم نمیشه و اینا دنبال عکس و فیلمه نمیخواد بیاد
3 ماه میخواد میگم نمیشه تنها نیستم و اینا دیگ نمیدونم چه بهونه ای بیارم 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

عزیزم کم سن و سال هست تحت تاثیر احساساتش هست اونم هی رو مخش راه رفته که حالم بده دلش براش مسوزه اومد ...

دیگه چقدر راهنمایی کنند خانمهای نی نی سایت ؟!

هر کی هر چی میگه این ی چیزی جوابش میده نامزد گفته ال نامزدم گفته بل نامزدم اینجوری نامزدم اونجوری 

کم سن و سال بی عقل که نیست چرا حرف گوش نمی‌ده اه

پس الان چیکار کنم چی بگم بهش میگه دیگ طاقت ندارم میخوام برم قرص بخورم و اینا

این همه جوون مجرد که نمیتونن ازدواج کنن مگه همه میرن قرص میخورن ؟

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
عزیزم کم سن و سال هست تحت تاثیر احساساتش هست اونم هی رو مخش راه رفته که حالم بده دلش براش مسوزه اومد ...

ممنون که درکم کردی به خدا تحت فشارم الان سر همین مسئله کلی دعوامون شد به خدا فقط من ازتون راهنمایی میخوام من نمیخوام برم باهاش رابطه داشته باشم که فقط میخوام کمکم کنید یه کاری کنم دیگ اینجوری نباشه اوضاعمون   

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

آخه مشکل اینه چقد بگم نمیشه و اینا دنبال عکس و فیلمه نمیخواد بیاد 3 ماه میخواد میگم نمیشه تنها نیستم ...

فقط اینو بهت بگم که تهش که ضربه خوردی بیا این تاپیکت و حرفای مارو بخون چون هرچی میگیم نمیخای بفهمی البته یروز منم عین تو بودم دقیقا هشت ماهه قبل اما الان یکی دیگه زنشه💔تاپیک های اخرم بخون لطفا شاید بخودت اومدی

آخه مشکل اینه چقد بگم نمیشه و اینا دنبال عکس و فیلمه نمیخواد بیاد 3 ماه میخواد میگم نمیشه تنها نیستم ...

بهونه نمی‌خواد رک و راست بهش بگو تا عقد نکردیم هیچ خبری از رابطه جنسی نیست 

کارتو درس کن بیا خاستگاریم 

باید بیای با بابام حرف بزنی و خاستگاریم کنی 

در غیر این صورت من نمیتونم با کسی که شوهرم نیست رابطه جنسی داشته باشم 

اونم آشنااااااااا خیلی خجالت اوره 😵‍💫

دیگه چقدر راهنمایی کنند خانمهای نی نی سایت ؟!هر کی هر چی میگه این ی چیزی جوابش میده نامزد گفته ال نا ...

عزیزم من نمیخوام باهاش رابطه داشته باشم فقط میخوام یه کاری کنم نه ازم زده بشه واسه اینکه واسش کاری نمیکنم نه اینکه اوضاعمون بدتر از این بشه
من فقط راهنمایی میخوام که چیکار کنم دیگ به این چیزا فک نکنه و سرشو بگیره به کارش نه منو اذیت کنه نه خودشو 

دیگه چقدر راهنمایی کنند خانمهای نی نی سایت ؟!هر کی هر چی میگه این ی چیزی جوابش میده نامزد گفته ال نا ...

میدونم تحت فشاره خیلی هم عاقله که زود باهاش راه نیومده اومده اینجا راهنمایی بگیره خیلی از دخترا هستن برا اینکه پسره از دست ندن زود بهش پا میدن که خودشونو بدبخت میکنن کم تو همین نی نی سایت میان اه و ناله که خرش که از پل گذشت ولم کرد حالا انشالله ایشون گوش بده و سفت و محکم جلوش وایسه حداقل میشناسدش که واقعا میخادش یا دنبال سواستفادست

میدونم تحت فشاره خیلی هم عاقله که زود باهاش راه نیومده اومده اینجا راهنمایی بگیره خیلی از دخترا هستن برا اینکه پسره از دست ندن زود بهش پا میدن که خودشونو بدبخت میکنن کم تو همین نی نی سایت میان اه و ناله که خرش که از پل گذشت ولم کرد حالا انشالله ایشون گوش بده و سفت و محکم جلوش وایسه حداقل میشناسدش که واقعا میخادش یا دنبال سواستفادست

تو وقتی خودت دوس داری با طرف رابطه داشته باشی دیگه چرا ازما نظرمیخوای؟؟

عزیزم من نمیخوام باهاش رابطه داشته باشم دنبال اینم یه کاری کنم دیگ به این چیزا فک نکنه