2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1477 بازدید | 71 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه نامزدیم ولی بین خانواده ها دعوا پیش اومد دیگ نمیزارن ادامه بدیم با هم اینم گفت تا وقتی کارم جور ن ...

اگه تو رو واقعا بخاد .هیچ وقت نمیره دنبال کسی دیگه

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️
نمیتونه هنوز کاراش درست نشده بیاد بابامو راضی کنه

پس بابات راضی نیست یعنی کلا قضیه پنجاه پنجاهه

به نظرم نمیتونی خیلی کار خاصی بکنی .

فقط عکس و فیلم نده که بشه آتو از بابات طلب کار بشه . مجبور بشی تحت هر شرایطی باهاش ازدواج کنی

پس الان چیکار کنم چی بگم بهش میگه دیگ طاقت ندارم میخوام برم قرص بخورم و اینا

بره بخوره، عزیزم داره اینارو میگه ک خاستگاری نیاد و بزودی هم رهات کنه.

بجز تو الن با کسای دیگم هست ،ساده نباش

وَالضُّحیوَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىمَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَى وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَى 🤍
اینکه میگه درد دارم دروغ میگه بعدم شما هیچ تعهدی نداری مگه شما مسئول دردشی تاپیکاتو خوندم اوضاع از ا ...

ممنون که وقت گذاشتی و خوندی
اصلا اوضاعش درست نیست میگه درد دارم و میفهمم واقعا حالش بده نمیتونه هم کاری کنه الکی میشه با چیزای دیگ ن.م.ی.شه میگه تا وقتی تو هستی نمیخوام برم سمت اونا
میدونم خیلی واسم بد میشه ولی تو بگو من الان چیکار کنم چی بگم بهش 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

میگه تو رو میخوام بدون تو ن.م.ی.ش.م

میخوای بدی برو بده دیگه 

چرا از ما نظر می‌پرسی شما که برای همه ی جوابی داری 

همه میگم نکن درست نیست شما همش بهونه میاری نامزدم گفته ال نامزدم گفته بل 

الان اومدی ما اینجا تایید و تشویق کنیم دادنتو؟! 

میگیم نکن و بگو ربطی ب من نداره 

این آدم هیچ نسبتی باهات نداره و فقط در حد یک آشناست میخواد ازت سوع استفاده کنه 

آخه میگه درد دارم و اینا نمیدونم دیگ باید چیکار کنم

توروخدا حرفام گوش کن خواهش میکنم ازت، عزیزم منم یه آشغالی منو میخاست و باهم بودیم و هی گولم میزد که نه دردم میگیره وفلان منم اینقدر دوستش داشتم که نمیخاستم درد بکشه بخدا عاشقش بودم برخلاف میلم باهاش رابطه داشتم البته کامل نه و مدام گریه میکردم اما بازم ادامه میدام یه روز گذاشت رفت بیخبر حتی دیگه جواب تماس وپیامم هم نداد بعد چهارماه استوری عقدش دیدم منم هشت ماهه که زندگیم نابود شده ازت التماس میکنم خام حرفش نشووووووووووووووووو

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺
نه نامزدیم ولی بین خانواده ها دعوا پیش اومد دیگ نمیزارن ادامه بدیم با هم اینم گفت تا وقتی کارم جور ن ...

اتفاقا اگر قراره بره با کسی بخاطر... بذار بره فردا پس فردا شما باردار می‌شید می‌خواد چیکار کنه؟

بگو اینم امتحان تو هست بدونم مرد روزای سخت هستی یا نه فردا پس فردا باردار می‌شی می‌خوای چیکار کنی

یک درصد فکر کن کلا عروسی نکردید اون وقت تو می‌مونی و بی آبرویی چطوری می‌خوای تو روی خانوادت نگاه کنی؟ اصلا فامیل هم هستید بدتر 

دیگه تا تهش رو برو ولی اگر فردا نشد نگی گولم زدد چون اینجا همه بهت گفتن نکن

دیگه خوددانی...

بره کار کنه زحمت بکشه فشار کاری ک بهش اومد شهوت یادش میره

اتفاقا داره کار میکنه کارشم خیلی سخته چند روز پیش به خاطر همین مسئله انگاری داشته دستشو تو دستگاه میبریده 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

میگه تا وقتی تو هستی چرا چیزای دیگ تو رو میخوام اینا

گوش ندیا شما عقد نیستین اگه جدا شدین روحت اسیب میبینه تا مدت ها فراموش نمیکنی

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

ولش کن رفتم رفت ولی دروغ میگه ،شوهر من به خاطر بارداری پنج ماهه نداشته هیچیش نشده