2777
2789
عنوان

نامزدم

1126 بازدید | 71 پست

خانوما تروخدا گزارش نزنید من مجبور شدم این تاپیکو بزنم لطفا راهنمایی کنید واقعا وضعیت درستی نداریم
من و نامزدم از هم دوریم و به خاطر اختلافاتی که بین خانواده ها به وجود اومده نمیتونیم فعلا ازدواج و رسمی کنیم و اون نمیتونه بیاد هم دیکه رو هم ببینیم نیازشم خیلی بالاس شما بگید من چیکار کنم این وضعیتی که توشیم درست بشه واسش چیکار کنم از راه دور 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کاری نکن اگه اینقد عجله داره خودش همه چیزو درست کنه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
عههه سلام تویی؟ 🥲خوبی؟ چه خبرا؟

سلام عزیزم خوبم ممنون
تو خوبی
قربونت سلامتی
از تو چه خبرا 

خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود .     موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی

هیچ کاری نکن اگه اینقد عجله داره خودش همه چیزو درست کنه

نمیتونه هنوز کاراش درست نشده بیاد بابامو راضی کنه   

آخه میگه درد دارم و اینا نمیدونم دیگ باید چیکار کنم

هیچ کار نکن خواهشاااا هیچ عکسی چیزی نده بگو خودت نیازتو رفع دیگه یه جورایی من کاری نمیتونم بکنم

کاربری دست چند نفره

آخه میگه درد دارم و اینا نمیدونم دیگ باید چیکار کنم

فیلم‌شونه خواهر ساده نباش درد چیه بگو جلیقع  بزن 🤣

بگو منم دوس دارم خو پیشت باشم عشقم زودتر عقد کنیم عروسی بگیریم تو عقد هم نده 

خداروشکر 🥲نه خوب ک نه هنوز برنگشته😅🤦🏻‍♀️

قربونت برم غصه نخور انشاالله که سرش به سنگ میخوره و برمیگرده