2777
2789
عنوان

وااای

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 58 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میگم دیگه نوشتم تو نگران بابای من نباش خودم میدونم چیکار کنم بعد استیکر خنده .بعد نوست داماد سرخونه ...

خیلی اشتباه کردی حالا اگر فردا بفهمن شوهرت نبوده خیلی بدتر میشه برا شوهرت و نمیبخشتت 

مردا شوخیای این مدلی زیاد با هم دارن 

نبایدکلا بری چتاشو بخونی لاقل حالا که خوندی نباید جواب میدادی 

اشتباه کردی عزیزم.مردا از این شوخیها با هم دارن.هر شوخی ای هم نیاز به جواب دادن نداره.اونم از طرف یک ...

از این زاویه نگا نکرده بودم😂😂😂😂خیلی خز شد پس

کاش کفتر بودم میRiدم به بعضیاتون :/  
اخه میدونی همش به شوهرم از این چرندیات میگه گفتم جوابش رو بدم شوهرم تحت تاثیر قرار میگیره شوخی شوخی

بچه که نیست تحت تاثیر قرار بگیره   واسه خودش شده مرد یه زندگی! این ها چیزیه که همه بهم میگن و از صمیمیت بینشونه! ولی خب من اگه جای شوهرتون باشم بابت کارتون ازتون ایراد می گرفتم و تلگرامم هم حذف می کردم از روی گوشی شما و دیگه اجازه نمی دادم به حریم شخصیم وارد بشی! مثل این می مونه شوهرت بیاد با اکانت نی نی سایت از خانواده شوهر دفاع کنه خودت باشی ناراحت نمیشی اومده توی محیط زنونه؟؟!!!

اگه بفهمه خیلی ناراحت میشه که بجاش مواب دادی 

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»