2789
عنوان

وااای

515 بازدید | 58 پست

دوستان شوهرم تو گروه دوستاش هست بعد اونجا یه رفیق داره هی میگه زن زلبیل داماد سر خونه و...از این شوخیها امروز نوشت بابات بچه کرده بشی پسر مردم حالا شوهر من هفته ای یه بار نمیاد خونه بابام منم تلگرامش که گوشی من نصب خوندم و از طرف شوهرم تو گروه جواب دادم الان نوشته تو حمید نیستی .نوشتم تو نگران نباش تو خودت مواظب خودت باش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مردا کلا در این موردا خیلی تیزن نکن این کار رو حالا چی گفتی

میگم دیگه نوشتم تو نگران بابای من نباش خودم میدونم چیکار کنم بعد استیکر خنده .بعد نوست داماد سرخونه نکن اینکارا رو منم نوشتم تو هم همینطور

اشتباه کردی عزیزم.مردا از این شوخیها با هم دارن.هر شوخی ای هم نیاز به جواب دادن نداره.اونم از طرف یک نفر دیگه.شما با این حرکتت مهر تاییدی زدی به پای حرف ایشون که میگه شوهرت زن ذلیله.

اینا شوخی هاییه که مردا معمولا با هم می کنن به نظرم شما نباید جواب می دادین اونم به جای شوهرتون توی ...

اخه میدونی همش به شوهرم از این چرندیات میگه گفتم جوابش رو بدم شوهرم تحت تاثیر قرار میگیره شوخی شوخی

[QUOTE=46992647]میگم دیگه نوشتم تو نگران بابای من نباش خودم میدونم چیکار کنم بعد استیکر خنده .بعد نوست داماد سرخونه ...[/QUOسرخونه

جدی و بدون شوخی شوهر من اگه بود یه دعوای اساسی داشتیم

فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...