دوستان شوهرم تو گروه دوستاش هست بعد اونجا یه رفیق داره هی میگه زن زلبیل داماد سر خونه و...از این شوخیها امروز نوشت بابات بچه کرده بشی پسر مردم حالا شوهر من هفته ای یه بار نمیاد خونه بابام منم تلگرامش که گوشی من نصب خوندم و از طرف شوهرم تو گروه جواب دادم الان نوشته تو حمید نیستی .نوشتم تو نگران نباش تو خودت مواظب خودت باش
ببخشید زیاد حرف میزنم یه چیزی دیگه ای هم هست! هر کسی که طلاق گرفته دلیل بر این نیست بدترین آدمه ازش باید دوری کرد اون نتونسته توی زندگی مشترک به تفاهم برسه یا به هر دلیلی طلاق گرفته....! به نظرم این دوست مطلقه شوهرتون باعث نمیشه شوهرت شما رو طلاق بده این رفتار خودتونه که به طلاق می کشونه که یه نمونه اش دیدیم
ببخشید زیاد حرف میزنم یه چیزی دیگه ای هم هست! هر کسی که طلاق گرفته دلیل بر این نیست بدترین آدمه ازش ...
اتفاقا من در جریان هستم یعنی همه میدونن این سر همین کولی بازیهاش زنش فرار کرده رفته همه زندگیش رو مادرش زودتر اطلاع پیدا میکرده بعد هم ما به کسایی که جدا شدن توهین نکردیم یعنی جمع نبستیم شما هم اطلاع نداری نظر نده
تو که پیام دادی. مینوشتی زنت ولت کرده رفته عقده ای شدی
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"