خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀
مبارکهههههه منم ۴ ماه پیش همین حس حال الان تو رو داشتم وقتی مثبت شد🥰🥰🥰
مرسی عشقم هنوز باورم نمیشه😭
باید روز موعدم یکی دیگه بزنم تا مطمئن بشم
منم سه روزه حالت تهوع دارم پنج روز مونده به پری نمیدونم بیبی بزنم یا نه
غیرممکنه از الان حالت تهوع داشته باشی انقدر رو فیلما دیدیم همه چیو بهم ربط میدین تا بچه بخواد برات تهوع بیاره خیلی فاصله داری شما از هفته 8 تا 12 ممکنه تهوع بارداری رو تجربه کنی
غیرممکنه از الان حالت تهوع داشته باشی انقدر رو فیلما دیدیم همه چیو بهم ربط میدین تا بچه بخواد برات ت ...
نه عزیزم من بارداری اولم هم چند روز مونده به پریودم فهمیدم و اون موقع هم حالت تهوع داشتم دکترم گفته بود طبیعیه ولی نموند برام انشالله که این ماه باردار باشم