2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 43 پست
چه مارکی استفاده میکنی؟

مدیکور

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم سر پسرم چند روز به پری همینجوری هاله مینداخت اما به مرور پرنگ میشد یکم

آخه علائم هم کمتر شده

چند روز زیر دلم تیر میکشید الان اونو ندارم

سینه دردم کمتر شده

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀

بیشتر ببینید
عزیزم هستی؟؟من امروز دوباره تست زدم ولی از دیروز خیلی کم رنگ تر شده. خیلی نگرانم بنظرت اینم مثبته؟آخ ...

سلام‌ صبح ها  تست بگیر هرچی از صبح بگذره کمرنگ میشه ولی چند بعد موعدت برو ازمایش خون بده

آخه علائم هم کمتر شدهچند روز زیر دلم تیر میکشید الان اونو ندارمسینه دردم کمتر شده

من هیچ علائمی نداشتم فقط دهنم خشک میشد 😄  صب کن چند روز دیگه ازمایش بده شاید مارک تست فرق میکنه

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من هیچ علائمی نداشتم فقط دهنم خشک میشد 😄 صب کن چند روز دیگه ازمایش بده شاید مارک تست فرق میکنه

ممنون عزیزم ❤️

بیشتر ببینید